Ugrás a cikkhez
Reklám

Még meg sem száradt a nyomdafesték a Kőszeg és Vidéke címlapján, egy bolti lopás máris összetörte a 2015-ös kőszegi újszülöttről és annak családjáról alkotott idilli képet. A néhány nappal ezelőtti felzárkózási bemutatón a kis Dilen is jelen volt, most még csak babakocsiban.

Horváth Violetta és családja az egyik kőszegi üzletbe tért be "vásárolni", ahol minden második terméket a babakocsiba pakoltak. A feltehetőleg zavartan viselkedő cigány famíliát az üzlet biztonsági őre ki is szúrta, de ellenőrzésükkor nem talált náluk olyan terméket, melynek ellenértékét nem egyenlítették ki a számlán.

Az ártatlanul meggyanúsított romákok rögtön szitkozódni kezdtek, rasszizmussal és cigányellenességgel vádolták a munkáját becsülettel végző férfit. Magabiztosságuk azonban nem tartott sokáig, az áruház biztonsági rendszere ugyanis jelzett a bejáratnál. Az újabb tüzetes vizsgálatnál Dilen babakocsijából egy nagy rúd szalámi (valószínű, hogy ezen volt a biztonságtechnikai eszköz), libazsír és más tartós élelmiszerrek kerültek elő - derítették ki helyi tudósítóink, akiket az alábbi kőszegi hozzászólás igazságtartalmának kivizsgálására kértünk fel:




Korábban írtuk: Újabb településről érkezett "újévi örömhír": Kőszegen Dilen idézi meg a régi szép Beverly Hills-es időket

Kőszeg első újszülöttje január 6-án, 15 óra 20 perckor látta meg a napvilágot – adta hírül a Kőszeg és Vidéke. Horváth Dilen Sándor csupán kéthetes, máris a városi újság címlapjára került. Mentségére legyen mondva, egyelőre nem a bűnügyi rovatban szerepel.



Egy kis nosztalgia - a kőszegi "Dylan" azért valamivel napbarnítottabb...

A büszke anyuka, Horváth Violetta nem teljesen ismeretlen a kőszegiek számára, a cigánylány néhány évvel ezelőtt a városi becsületkasszák kifosztásával szerzett magának hírnevet.

Az újságból kiderül, a huszonegynéhány éves cigánynak ez már a harmadik gyermeke, így egy csapásra nagycsaládos lett. (És mi lesz itt még néhány év múlva...)

A Kőszeg és Vidéke újságírója szerint a csecsemőt egy mérhetetlen empátiával megáldott apuka, a két testvér, Szamantha és Sanel, valamint szeretetteljes családi légkör várta haza.



Rákattintva nagyítható

(Kuruc.info - olvasónktól)

Kapcsolódó:

- Rikárdóék gyenge amatőrök a halasi rekorderhez képest: Dzsesszika Nenszinek már kilenc tesója van, anyja harmadszor szült évelsőként

- Rikárdók Kárpát-medencéje: az egyik első felvidéki újszülött is ezt a beszédes nevet kapta

- A 2014-ben született gyerekek 40 százaléka már Rikárdó - persze ez csak egy rasszista adat, hiszen hivatalosan mérni tilos

- Öröm, boldogság: Borsodba és Kecskemétre is megérkeztek az első babák

- A szokásos újévi hír: idén is egy Rikárdó lett az év első babája

- Lehet gratulálni Szabadkán is: koszovói cigány az év első újszülöttje



Friss hírek az elmúlt 24 órából