Ugrás a cikkhez
Reklám

Néhány haladó szellemű előadó végre úgy döntött, hogy a magyar lelkivilágba oly mélyen beágyazódott Valentin-napon felnyitja a feudális pöcegödör posványában hempergő vaskalaposok homofób hályoggal eltakart szemét, és bebizonyítja, hogy a "szerelmesek napja" mindenkié. Unortodox gyógymódjukkal rávilágítanak: nincs is abban semmi természetellenes, beteg, bűnös, magából kifordult, undorító ocsmányság, ha ezt az "ősi ünnepet" nem sajátítja ki holmi begyepesedett, konzervatív párocskák hada, és a teremtés koronái, Ádámok és Bélák kart karba öltve, kéz a kézben, más a... Szóval együtt ünnepelnek. Idén először hallhatók olyan dalok magyar rádiókban, amelyek homokos "párokhoz" szólnak.

A The Biebers, a Pa-Dö-Dő, a Kistehén zenekar és Szász Veronika énekesnő úgy döntöttek, hogy átírják egy-egy szerelmes számukat, hogy azok a nők is megtalálhassák a szerelem ünnepéhez illő számot, akiknek nőért dobban a szívük, és azok a férfiak is, akik férfit szeretnek. A dalok a rádiókon kívül a zenészek YouTube-csatornáján, valamint a Spotify-on is elérhetők lesznek - örvendezett a HVG.

A „Mindenki lehet szerelmes” mottójú buzipropagandista akció támogatói a "Nyitottak vagyunk" kezdeményezés alapítói, a Google, a Prezi és az eSpell.

Itt az egyik színvonalas alkotás:

Ide kattintva érhető el az úttörő kezdeményezés honlapja. A videók a YouTube-on (még) kommentálhatók.

(Kuruc.info - HVG nyomán)



Friss hírek az elmúlt 24 órából