Ugrás a cikkhez
Reklám

A szélvédőre fagyott jég és hó sok bosszúságot tud okozni. Most megmutatjuk, hogyan lehet mindig tiszta szélvédőd!

Tudtad, hogy megbüntethet a rendőr, ha nincs megfelelően letakarítva autód szélvédője? Nem beszélve arról, hogy ha a jégtől, hótól nem látsz ki jól, akkor súlyos baleset is érhet. Ne kockáztass! Egy ügyes trükkel mindig tisztán tarthatod szélvédődet. Míg a jégkaparó és a forró víz kárt tehet autód üvegében, addig a szélvédőtakaróval biztonságosan állíthatod meg a lefagyást.

Ez a speciális alumíniumréteggel ellátott eszköz hatékonyan védi meg szélvédődet a fagy és a hó káros hatásaitól. Többé nem kell jégkaparóval vesződnöd!




Hogyan használd? Estére helyezd fel szélvédődre – reggel leveszed, és már indulhatsz is! Vákuumos tappancsaival biztonságosan rögzítheted – teljességgel lopásbiztos! 146x70 cm-es méretű, így a legtöbb szélvédőt befedi. Kicsire összehajtható, elfér akár a kesztyűtartóban is. 
Miért kínlódnál többé kefékkel, jégoldókkal? Kezdd úgy a napot, hogy nem kell hosszú perceket fárasztó jégmentesítéssel töltened! Jöhet dér, hó, fagy, a takaróval szélvédőd mostantól a legcudarabb időjárásban is tiszta marad. Ezáltal mindent jól láthatsz az úton, elkerülheted a baleseteket, bírságokat.




Ne várd meg, míg beköszönt a fagyos időjárás! Készülj fel a hidegre most, szerezd be az autós szélvédő takarót fantasztikus kedvezménnyel itt:

Kattints ide a megrendeléshez!



Friss hírek az elmúlt 24 órából