Ugrás a cikkhez
Reklám

Megtörtént az elszámolás a gyergyószentmiklósi Székelyföld–Magyarország-mérkőzéshez kapcsolódó bevételekkel, így a jótékonysági árverésből befolyt összegekkel kapcsolatban is. Alább a Jégkorongblog írása.

Kedvenc sportágunk ismét kiválóan teljesített. A Jégkorongblog nevében is köszönjük mindenkinek az áldozatos munkát és minden résztvevőnek, aki az akció mellé állt bármilyen módon. Péter Emese szervezőmunkája – aki ezúton is szeretné megköszönni a sok kedvességet, bizalmat, rugalmasságot és segítséget, amit az ezen jótékony árverés alkalmából ismét kapott a szurkolóktól – mit sem érne, ha nem lennének a játékosok nyitottak a saját emléktárgyaik felajánlására és ha nem lennének az aktív vásárlók, akik között olyan áldozatkész támogatók, gyűjtők is akadnak, akik külföldről vesznek részt az árverésben, majd hazautaznak átvenni a nyereményt. A tárgyak begyűjtése és szétosztása hatalmas feladat, itt jegyezzük meg, még egy-két tétel nem jutott el új tulajdonosához, de folyamatosan dolgozunk az ügyön.

Ne feledkezzünk el arról sem, hogy Gyergyószentmiklóson közel háromezren mentek ki a mérkőzésre, és hogy három tucat játékos utazással, mindennel együtt napokat áldozott az életéből erre a mérkőzésre. Ez mind-mind fontos építőköve egy ilyen eseménynek. A fenti felsorolásba tartozó mindannyiuknak szól a köszönet és az elismerés.

A Jégkorongblog nevében személyesen Böjte Csaba atyának adtuk át az egybegyűlt összeget, az árverésből befolyt 1 250 000 forintot. Ezzel együtt a teljes akcióból 3 200 000 forint folyt be az alapítvány számlájára. Biztosak vagyunk benne, hogy ennél jobb helyre nem kerülhetett volna ez a pénz.








Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából