Ugrás a cikkhez
Reklám

A 2020-as év sok mindenről szólt, nyilván először a koronavírus jut mindenki eszébe, de azon csak túl leszünk egyszer, viszont a Black Lives Matter megnevezésű fehérellenes gyűlöletmozgalom alighanem hosszabban tartó károkat fog okozni. Ha valaki azt gondolta volna, idénre már nem képesek új megmozdulással előrukkolni, tévedett.

A BLM egy mély, a szó valódi és ténylegesen negatív értelmében vett rasszista, fehérgyűlölő mozgalom. Mondhatni, a kollektív bűnösség elvét alkalmazza. Mert hogyan lenne másképpen magyarázható, hogy szúrja a szemüket az, hogy emberek egy csoportja karácsony alkalmából rákos gyermekek számára gyűjt adományokat?

Pedig pont ez történt.




„A fekete gyerekek élete számít” – ilyen felkiáltásokkal rendeztek demonstrációt a Black Lives Matter (BLM) mozgalom aktivistái az amerikai Wiscounsinban a V4NA hírügynökség beszámolója szerint. Tiltakozásuk tárgya a rákos gyermekek megsegítéséért hirdetett karácsonyi adománygyűjtés volt.

A Középnyugati Sportolók a Gyermekkori Rák Legyőzéséért (MACC) nevű alaptvány Wiscounsinban a Candy Cane Lanen tartott adománygyűjtést, amelyről később Twitterén be is számolt. Az akció elmondásuk szerint sikerrel zárult, és majdnem százezer eurónak megfelelő összeget tudtak összegyűjteni a beteg gyerekeknek.

Hogy mi indította a BLM-aktivistákat az esemény megzavarására, azt sokan nem értik, pedig a válasz egyszerű. A fehérgyűlölet. Kifacsarodott logikájuk alapján meg kellene tagadni a fehér bőrű gyermekektől az adományokat, és csak feketéknek gyűjteni? Aligha találunk más magyarázatot. A szervezők minden bizonnyal nem nézték a rákos gyerekek bőrének színét, így természetesen feketék is részesülhettek az adományokból, de a fanatikus fehérgyűlölőknek nyilván ez nem volt elég.

Táblákkal és üvöltözve vonultak fel az utcákon, felhívva a figyelmet arra, hogy a fekete gyerekek élete számít, ami hamar módosult a már megszokott jelszóra: „A fekete életek számítanak.”

#BlackLivesMatter at Candy Cane Lane in West Allis pic.twitter.com/s5iXATLHH2

— Lori Nickel (@LoriNickel) December 19, 2020

Úgy tűnik, a magvak mélyen el lettek hintve az elmúlt évtizedek alatt a média és a fehérellenes politikusok részéről. 2020-ban pedig igencsak szárba is szökkentek, fel kell készülnünk arra, hogy megvédjük mindazt, ami a miénk. A cél a fehér ember kiszorítása mindenhonnan, ha szükséges, barbár erőszakkal. Erről is fog szólni 2021.

Lantos János – Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából