Ugrás a cikkhez
Reklám

Valahol a Volga mentén, pontosabban Uljanovszk városában egy Natalija Dolganovszkaja nevű 32 éves nő, akit még 2005-ben Miss Uljanovszknak választottak, betért az áruházba, föllökött egy eladónőt, s „gyűlölöm a nőket!” ordítozás közepette több helyen többször megszurkálta. Az ex-szépségkirálynő ámokfutásának a szupermarket dolgozói és a vásárlók vetettek véget – írja a dailymail.co.uk honlapja.



Natalija ex-szépségkirálynő akcióban (fotó: térfigyelő kamera felvétele)

Natalija Dolganovszvkaját még 2005-ben választották meg szépségkirálynőnek a Lenin elvtársról elnevezett Uljanovszk városában. A megválasztása idején 18 éves Nataliját nemsokára feleségül vette Vagyim Dolganovszkij, egy dúsgazdag oligarcha és politikus, de a házasság mindössze hat évig tartott, s az elvált asszony szülővárosában, Uljanovszkban mostanáig modellként dolgozott a volt férje egyik üzletében.



Natalija Dolganovszkaja bájai

Néhány nappal ezelőtt Natalija Dolganovszkaja betért az uljanovszki Gulliver szupermarketbe, ahol egyszer csak egy hosszú pengéjű kést rántott, s többször megismételve azt ordította, hogy „gyűlölöm a nőket!”, miközben földhöz teremtette, majd többször is megszúrta a zöldség-gyümölcs osztályon éppen áruföltöltéssel foglalatoskodó 36 éves eladónőt. Néhány másodperc múlva a helyszínre rohant az áruház egyik dolgozója, s egy vásárlóval közösen megfékezte a dühöngő Nataliját. A szupermarket másik női dolgozója ezután a földön dulakodva kicsavarta a kést az egykori szépségkirálynő kezéből, majd egy vásárló a mentők kiérkezéséig igyekezett elállítani a megszurkált eladónő vérzését.



Amikor 2005-ben Miss Uljanovszvnak választották

A többször megszúrt, a fején, nyakán, arcán, kezén és a hátán, összesen hét sebből vérző eladónőt a mentők kórházba szállították, ahol jelenleg is az intenzív osztályon ápolják. A hírek szerint az eladónő súlyos sérüléseket szenvedett, de nincs életveszélyben. A késelő szépségkirálynő elmenekült a tett színhelyéről, de a rendőrség nem sokára elfogta, s később emberölési kísérlet vádjával bíróság elé állítják.

H. J. – Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából