Ugrás a cikkhez
Reklám

Halálos kimenetelű késelés történt keddre virradóan a bécsi főpályaudvaron – közölte az osztrák rendőrség az APA hírügynökséggel.

Az áldozat a helyszínen életét vesztette. A feltételezett tettest a osztrák vasúttársaság alkalmazottai feltartóztatták, míg a rendőrség kiérkezett és őrizetbe vette.

A gyilkos fegyvert lefoglalták, a bűncselekmény kivizsgálása megkezdődött. A tettes és az áldozat kilétéről semmit nem közöltek.

(MTI)

Frissítés: "újspanyol" az elkövető - és az áldozat is

Mivel az MTI továbbra sem hajlandó bármit is közölni a tettes és az áldozat kilétéről, megtesszük mi a Krone.at nyomán. A lap cikkéből kiderül, hogy a 21 éves Eyob "E." és családja afrikai ajándék Európának. Az elkövető szülei Nagy-Britanniában élnek, ő pedig spanyol állampolgárként gazdagította Bécs városát. És munkanélküliként, természetesen.




Rendkívül meglepő módon a kábítószerezés sem áll távol tőle (ezért nem volt ideje dolgozni szegénynek), a kapcsolattartás pedig nem volt az erőssége, testvére, Eyerus ezért Bécsbe utazott, hogy megkeresse. Meg is találta, csak éppen nem élte túl a meghitt pillanatot...




Éjjel 1:15 körül veszekedés tört ki a testvérek között, és a nagy formátumú újeurópai többször belemártotta testvérébe a 20 centis pengével rendelkező kését. A 25 éves nő életét már nem lehetett megmenteni.

2. frissítés: egzotikus gyerek kellett a spanyoloknak, megkapták

Az El Espanyol című lapból további részleteket is megtudunk, ráadásul ők nem fáradtak a szereplők kitakarásával sem.




A spanyol lap közölte, az Egea testvérek Etiópiában születtek, ám egy spanyol család - "milyen helyes kis fekete gyerekek, vigyük haza őket" - örökbe fogadta őket, és a navarrai Irache településen éltek. A fiú már gyerekkorában is erőszakos természetű volt, amiből próbálták kigyógyítani - láthatjuk, mennyi sikerrel. A kábítószerrel is meggyűlt a baja - de aztán jött a tündérmese...




Megtanult ugyanis főzni, és "más ember lett". Németországba ment szerencsét próbálni, végül Bécsben kötött ki, ott szakácskodott, amíg ki nem rúgták. Ekkor derült ki, hogy az újjászületés sem sikerült a legjobban, a következő "szakmája" ugyanis a kábítószer-kereskedelem volt. Ebből szerette volna kimenteni a testvére - akit hálából halálra szurkált.








Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából