Ugrás a cikkhez
Reklám

A pocsék világbajnoki szereplés után az Arsenalban sem találja a formáját a világbajnok Mesut Özil. Idén mindössze 11-szer kezdett minden sorozatot figyelembe véve, miközben heti 350 ezer fontos (125,5 millió forint) fizetésével ő a csapat legjobban kereső játékosa.

Unai Emery nem akart Özil sorsáról nyilatkozni, ugyanakkor egyre több olyan hír jelenik meg, hogy már a télen új csapathoz igazolhat. A török Basaksehirnél például tárt karokkal várnák.

"Özil egy hihetetlen játékos. Remélem, egy nap összehoz minket a sors a Basaksehirnél. Ha ő is ezt szeretné, akkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy megszerezzük magunknak" – mondta a klub elnöke, Goksel Gumusdag.

A Basaksehir kerete 52,25 millió eurót ér, míg Özil – aki idén 15 meccsen négy gólt és két gólpasszt szerzett – még mindig 35 millióba kerülne a Transfermarkt.com szerint. Leigazolni tehát nem lenne egyszerű, ráadásul Özilnek egy alapos fizetéscsökkentésbe is bele kellene mennie, ha a török csapatnál szeretne játszani (vagy az Arsenalnak kellene fizetnie a fizetése egy részét).

Állítólag az Inter és a Real Madrid is érdeklődik iránta.

(Index nyomán)

Korábban írtuk: Özil otthagyta a válogatottat a rasszista németek miatt, és ezzel gólt lőtt a fasiszta vírusnak

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából