Ugrás a cikkhez
Reklám

Az 54 éves dr. Attila Tan az Észak-Rajna-Vesztfáliában lévő Troisdorfban praktizáló orvos. Hétfőn, július 25-én, 10 óra körül egy 19 éves, Bonnban lakó férfi jött a rendelőjébe lefátyolozott barátnője kíséretében. Az orvos elmondása szerint a férfiból sütött az agresszió, és az még fokozódott, amikor kezelte.

A férfinek korábban szárkapocstörése volt, de miután a kórházból július közepén kibocsátották, nem törődött tovább a sérülésével. Ezért most fájdalmai voltak, és dr. Tanhoz jött, hogy folytassa a kezelést. Az orvos mindent elmagyarázott neki, és azt is megmutatta, hogy milyen gyakorlatokat kell végeznie. A férfi egyáltalán nem hallgatott rá, és végül átkozódva kiviharzott a rendelőből.



Dr. Attila Tan, a megtámadott orvos

Nem sokkal azután 45 éves apjával és 15 éves öccsével tért vissza. Az egyik asszisztensnő szerint az apa így lépett be: „Hol van az a kurafi? Há’ megölöm!” Amikor mindenki odament, hogy lássák, mi folyik, az apa kést húzott elő.

Az orvos éppen operált, amikor a recepción dolgozó felesége segítségért kiáltott. Amikor kirohant, a késes apa így kiáltott: „Palesztin vagyok! Olyan sok zsidót ledöftem!”

A két fiú lefogta az orvost, az apa pedig azt ordította neki: „Kérj bocsánatot a fiamtól, térdelj le, és csókold meg a kezét!” Kitört a pánik - egy 82 éves női páciens például az ablakon keresztül menekült.

A feleség az orvos segítségére akart sietni - ekkor szidalmazták és bántalmazták. Az apa a recepciós pulton lévő márvány mellszobrot hozzá akarta vágni, de nem találta el a nőt.

Két kolleginának és két páciensnek sikerült elmenekülnie, és hívták a rendőrséget. Az egyik kolléganő elmondta, hogy hallotta, amint odakint kiáltoznak, tárgyak repülnek, és háromszor felhangzott az „Allahu akbar!”.

A rendőrség a fivért és a lefátyolozott barátnőt őrizetbe vette. Az apa és az öcs, akik elmenekültek, hétfőn este ügyvéddel jelentkeztek a rendőrségen. Az orvos felesége szívinfarktust kapott, ezért kórházba szállították.

A híradó magyar nyelvű átirata

Aki beszél németül vagy angolul, alább megtekintheti, de a Források között is megtalálja a Sat.1 híradójának anyagát. Aki nem, a felvétel alatt olvashatja a magyar nyelvű átiratot.

Dr. Tan: „Nem, nem fogom fel. Le szeretném zárni, igen, nem bírom tovább.”

Mélyen ül a sokk a troisdorfi Attila Tanban. Újra és újra, teljesen megdöbbenten mesél a rendelője kellős közepén megesett brutális támadásról. Miközben műtött, három férfi megtámadta a feleségét.

Dr. Tan: „Aztán az egész kezével megütötte a feleségemet, az egész kezével úgy megütötte, hogy a padlóra csapódott.”

A férfiak egyike a kezében egy hatalmas kést tartott, és Attila Tant arra kényszerítette, hogy kérjen bocsánatot. Állítólag az egyik támadót orvosilag nem kezelte megfelelően.

Dr. Tan: „>>Letérdelsz, és megcsókolód a kezét!<< Aztán bocsánatot is kértem és azt mondtam: >>Én, minden rendben van, bocsánatot kérek, bocsánatot kérek, bocsánatot kérek, kérem, kérem, kérem, nyugalom, bocsánatot kérek<<… Igen… Igen… És aztán a kés a kezében volt, és én… olyan összezavaró volt maga a látvány, hogy egy olyan kés van az ember előtt, ami valakinek a fejét, a torkát, bármi mást átvágja.”

A két asszisztensnő fél, hogy a támadók visszajönnek, ezért nem akarják, hogy felismerhetőek legyenek. Mialatt a főnöküket megtámadták, mindketten bezárkóztak a műtőszobába, és hívták a rendőrséget.

Az egyik asszisztensnő: „Azt gondoltuk, hogy a főnökünket és feleségét megölték, vége van. Azután szavakat kiáltottak, és ebben a pillanatban a két páciens és mi ketten azt gondoltuk, most mindennek vége van. Most repülünk mindannyian a levegőbe.”

Dr. Tan: „Ami tényleg megmaradt az emlékezetemben, az volt: >>Tudod, hogy ki vagyok? Palesztin vagyok.<< Szóval ott volt a kés. >>Palesztin vagyok. Már sok zsidót lekaszaboltam.<<”

Attila Tan nem zsidó. Ezenkívül a támadók állítólag azt kiabálták, hogy „Allahu akbar”. Ezért is kapcsolódott be az államvédelem. A rendőrség a tettesek közül kettőt őrizetbe vett, ketten maguktól jelentkeztek. Elsődlegesen azonban mind a négyen szabadlábon vannak.

Frank Piontek rendőrségi szóvivő: „Az első vizsgálatok lezárta után nem találtunk terhelő elemeket, amelyek a letartóztatási parancsra vonatkozó javaslattételre elegendőek. Az első vizsgálatok után azonban meg kell állapítani, hogy egy politikailag vagy vallásilag motivált bűntett gyanúja még nem nyert-e megerősítést.”

Attilát és csapatát ez nem nyugtatja meg. Itt, a Troisdorfban lévő rendelőjükben már nem érzik magukat biztonságban.

Hidra - Kuruc.info

Forrás:

- German Dr attacked by Muslims with knives

- Angriff auf Chirurgen „Er schrie Allahu Akbar und wollte mich enthaupten“

- Messerangriff auf Arzt in NRW: „Er schrie Allahu Akbar und wollte mich enthaupten“

- TroisdorfChirurg sollte in Praxis enthauptet werden

- Germany: Man Shouting Allahu Akhbar Tried to Behead Surgeon





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából