Ugrás a cikkhez
Reklám

Egymillió példányban megjelenő különkiadással készül a Charlie Hebdo című "szatirikus" hetilap a párizsi székháza ellen január elején végrehajtott véres támadás egyéves évfordulójára.



Ilyen mocsokkal árasztják el a fél világot

Január 7-én lesz egy éve, hogy egy iszlamista szélsőséges testvérpár 12 embert mészárolt le Párizsban a vallásgyalázó lap székházánál. Az erre emlékező lapszámot jelentősen nagyobb példányban tervezik kiadni, Németországban a párizsi magazin különkiadásából 50 ezer darab kerül forgalomba, és már január 6-ától kapható lesz 4 euróért (1250 forint) - közölte szerdán a dpa német hírügynökséggel az IPS német médiavállalat.



Nemrég az orosz utasszállító tragédiáján élcelődtek - jobb lett volna, ha ők is a gépen ülnek




A terrortámadást követő lapszám, amelyben a támadássorozat áldozatait sirató Mohamed próféta karikatúrája szerepelt, többszöri utánnyomással közel 8 millió példányban jelent meg. Az előfizetők száma a merénylet után több mint 200 ezerre nőtt, holott korábban hetente csak nagyjából 30 ezren vásárolták meg a szennylapot.

(MTI korrigálva)

Kapcsolódó: 

- A háromévesen vízbe fulladt szír kisfiún viccelődik a Charlie Hebdo - persze a zsidónak mindent szabad

- A Charlie Hebdo visszatért az alapokhoz: ezúttal sem a főrabbival szórakoznak - a pápát ábrázolják kutya testtel

- A maszturbálást a túlvilágon orális szexszel folytató apáca, a kereszten napozó Jézus - ez mellett állnak ki a vonulgató "Charlie-k"

- A néhány tízezertől az ötmillióig: sörözve, vihorászva ünnepeltek a lemészárolt "szatirikusok" "gyászoló" kollégái

- Ügyes, ügyes: a lövöldözés hússzorosára növelte a Charlie Hebdo előfizetőinek számát, 30 millió eurót tettek zsebre a merénylet óta





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából