Ugrás a cikkhez
Reklám

Néhány nappal ezelőtt az egyik jeruzsálemi rendezvényteremben ifjú zsidó telepes pár lakodalmát tartották, amelyen a hasonszőrűek a levegőbe emelt lőfegyverekkel, Molotov-koktélokkal, késekkel és egy csecsemő kinagyított fényképével ropták a táncot. Az örömtánc csúcspontja az volt, amikor néhányan késükkel beleszúrtak és cafatokra hasogatták a fényképet. A fénykép az idén nyáron zsidó telepesek által halálra égetett 'Áli Davábsá másfél éves palesztin csecsemőt ábrázolta – írja a Válláh!Hádásot héber és a Kudsz palesztin hírportál hírportál.



Lakodalmi örömtáncosok Jeruzsálemben (fotó: videórészlet)

A zsidó telepesek jeruzsálemi lakodalmán készült videót (lásd alább is) tegnap este tette közkinccsé az izraeli 10-es csatorna nevű tévéállomás. A felvételen több tucat emberi mivoltából kivetkőzött kipás zsidó telepes őrjöngve ropja a táncot, miközben többek marokfegyverrel, gépkarabéllyal, késsel és Molotov-koktéllal hadonásznak a levegőben. (Molotov-koktélokkal gyújtották föl a meggyilkolt palesztin család házát – J. K.) Amint azt a videón is látni lehet, a táncolók közül többen is egy lécre erősített, kinagyított fényképbe szúrják a késüket, majd a képet cafatokra hasogatják. A fénykép nem mást ábrázol, mint 'Áli Davábsét, azt a másfél éves palesztin csecsemőt, aki a zsidó telepesek gyújtogatása következtében égett halálra a szüleivel együtt Dumá palesztin faluban 2015. július végén. Magyarán, a lakodalmi örömtáncosok mintegy másodszor is meggyilkolták a csecsemőt.



A halálra égetett palesztin csecsemő a szüleivel

Az izraeli zsidó politikusok, parlamenti képviselők természetesen ezúttal is meg vannak döbbenve. Megszólalt a békegalamb Bibi Netanjáhu miniszterelnök is, aki a következő mellébeszélő, cinikus megnyilatkozást tette: „A ma este sugárzott megrázó képek annak a csoportnak az igazi arcát mutatják, amelynek tagjai veszélyt jelentenek az izraeli társadalomra és Izrael biztonságára. A látott képek egyben azt is bizonyítják, hogy mennyire fontos az erős belbiztonsági szolgálat (Sábák – J. K.) mindannyiunk biztonságának védelmére.” (Csak megjegyezzük, hogy a megszállt Ciszjordániában lakó zsidó telepesek a megszállt Ciszjordániában levő Dumá faluban gyújtották rá a házat a palesztin családra, egyértelmű gyilkolási szándékkal – J. K.)

A Válláh!Hádásot újságírója megkérdezte Leni Goldberget, a vőlegény zsidó telepes édesapját, hogy mi a véleménye a lakodalomban látott fura táncról.

„Mit érdekli magát a Dumá falubeli csecsemők sorsa? Engem nem érdekel, engem csak a meggyilkolt zsidók érdekelnek”, hangzott a válasz.

Júszef el-Kudszi – Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából