Ugrás a cikkhez
Reklám

Izraelben a Binjámin Netanjáhu miniszterelnöktől származó zsidó fajvédelmi törvényjavaslat kiváltotta műbalhé után újabb időhúzó parlamenti választásokra készülnek az ottani politikai pártok és a politikusok. (Menetrendszerűen követik egymást a kormányválságok, majd a hosszadalmas választási kampányok, miközben gőzerővel folyik a megszállt területek elzsidósítása - J. K.) A Likudon belüli előválasztások mostani kampányában a szélsőséges politikusok ismét előhúzzák holokártyát.



Szilván Sálom választási plakátja

Szilván Sálom, a kormányzó Likud meghatározó politikusa, energiaügyi-, korábban külügyminiszter a párton belüli előválasztások egyre élesedő kampányában ma előkapta a jól bevált holokártyát: Facebook-oldalára kitett egy választási plakátot, amellyel bizonyítani kívánta a politikai rátermettségét és a zsidóság iránti elkötelezettségét. A Jude föliratos Dávid-csillag fölött a Likud jellegzetes tipográfiájával írva vagyon a következő magvas politikai üzenet: "Szilván Sálom személyében a tettek emberére szavaznak." Majd a csillag alatti szövegből az is kiderül, hogy a politikus milyen tettel dicsekedhet: "Külügyminiszterként ő kezdeményezte és alapította (sic!) a Nemzetközi Holokauszt Emléknapot, amelyet az egész világon január 27-én tartanak".



Szilván Sálom, Orbán Viktor, Balog Zoltán és Németh Zsolt Budapesten

Erényei között - ha rajtunk múlna - meg lehetett volna még említeni azt is, hogy ő volt az, aki magyarországi Fidesszel és annak elnökével, Orbán Viktorral nyélbe ütötte a testvérpárti egyezményt. Szilván Sálom 2013-ban már energiaügyi miniszterként járt Budapesten, ahol egyéb észrevételei mellett közölte a vendéglátókkal, hogy Magyarországon szigorúbban kellene büntetni az antiszemitának minősített cselekményeket. Mint ismert, ezt a parancsot időközben a bőgatyások végre is hajtották.

El-Kudszi - Kuruc.info



Friss hírek az elmúlt 24 órából