Ugrás a cikkhez
Reklám

Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke, Kolompár Orbán vádlott, személyes tájékoztatást kap Szepesi István rendőr dandártábornoktól a kislétai esetről, amely tájékoztatás után sajtótájékoztatót tart. A sikkasztó!

Íme a haza, és íme a jogállam, ahol is a dandártábornok, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye rendőrfőkapitánya jelentést tesz a kislétai esetről a sokmilliós sikkasztással alaposan gyanúsított vádlottnak (aki hat általános iskolai osztályt végzett - a szerk.). Nem tudni, miről, hiszen még semmit sem tudnak, de a tábornok jelent a vádlottnak. A rendőrfőkapitány jelentéstétele után a vádlott sajtótájékoztatót tart Nyíregyházán a Jósa András Kórház előtt. A kórház arról nevezetes, hogy az ismeretlen tettes vagy tettesek által sörétes puskával megölt cigányasszony megsebesült kislánya ott fekszik – tudatja az MTI.

Teleki László romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott pedig azonnali tájékoztatást kért az országos rendőrfőkapitánytól. Teleki tehát a még Benczénél is országosabb, még főbb főkapitány. Még megérjük, hogy kukoricára térdelteti.

Draskovics bizonyíték-hamisító, akinek a kezében a három főhatalomból demokratikus úton kettő összpontosul, raportra hívta a főrendőröket, hogy a „rettenetes sorozatgyilkosságok” mielőbb kinyomoztassanak, felderíttessenek, mert azok etnikai indítéka nyilvánvaló, és az tűrhetetlen.

A magyar sajtó krémje már azt is tudni véli, hogy a cigány által elkövetett tatárszentgyörgyi gyilkosság is etnikai indíttatású volt. Ez ugyan nem egészen világos, ámde kétségtelen, hogy a cigány is magyar állampolgár, tehát a cigánygyilkos cigány ebben az esetben nem cigány, hanem „magyar állampolgár”.

Ha Kolompárt már bezárták volna a sokmilliós sikkasztásért, a megyei főrendőr bizonyára magáncellájában tenne jelentést a bűnözőnek. Nem tudni pontosan, miről, hiszen a tettes ismeretlen, és jóllehet Drazsé KISZ-titkár hirtelen százmillió forintra emelte a nyomravezetőnek fizetendő vérdíjat, senki sem tudja, ki, vagy kik lehet, illetve lehetnek azok, akik lövik a dádékat.

Ez kínos, mert lehet, hogy nem is magyar, csak az valószínű, hogy „magyar állampolgár”, esetleg éppen Kolompár vádlott valamelyik rokona.

Tehát, olvasóm, ha egy cigány megöl valakit, azt magyar állampolgár öli meg, és közömbös, hogy az elkövető mennyire barnult le már születése előtt. Remélem, világos.

Egy a fontos: ha cigány az áldozat is, a bűnös is, azt rasszista indokból „magyar állampolgár” gyilkolta meg sorozatban. Ha pedig magyar az áldozat, és cigány ölte meg, arról már beszélni is rasszizmus. Remélem, világos.

Számomra csak az nem, mit keres a határainkon a Magyar Köztársaság feliratú tábla. Hogy lehet egy EU-tagállamot rasszistákról elnevezni?

Dr. Szitányi György

(Barikád)



Friss hírek az elmúlt 24 órából