Ugrás a cikkhez
Reklám

A 39 éves férfi egyre gyakrabban ivott és egyre féltékenyebb lett, miután összeköltözött 38 éves barátnőjével. Április 28-án is részegen ment haza, és úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes állapotba került. A bíróság múlt pénteken rendelte el a rendőr előzetes letartóztatását.

A férfi még 2014 novemberében ismerkedett meg a nővel, és tavaly nyártól közös lakást béreltek Miskolc belvárosában.

Az összeköltözés után a rendőr egyre gyakrabban ivott, féltékenysége miatt a nő minden lépését irányítani, ellenőrizni akarta. Egy idő után mindennapossá váltak a veszekedések, ilyenkor a férfi durván szidalmazta és rendszeresen verte a nőt.

Április 28-án késő este a rendőr megint részegen ment haza, és vita közben úgy összerugdosta élettársát, hogy a nőnek két bordája eltört és a tüdeje is megsérült. Életveszélyes állapotban került kórházba, a gyors és szakszerű orvosi beavatkozásnak köszönhető, hogy állapota stabilizálódott és már otthon lábadozik.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés és kapcsolati erőszak miatt nyomoz a 39 éves miskolci rendőr ellen, akinek a múlt pénteken rendelte el a Miskolci Járásbíróság az előzetes letartóztatását - közölte szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

(HVG)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából