Ugrás a cikkhez
Reklám

Múlt hét csütörtökön (dec. 24.) késelés történt a Budapest, XVII. kerület Kis utcai buszmegállónál húzódó üzletsor előtt, amely esetről mindössze egyetlen egy hírportál számolt be egy nyúlfarknyi cikkben.

"Ma dél körül a Kis utcai zebránál, a gyógyszertár előtt megkéseltek egy fiatalembert. Az elkövető a helyszínt elhagyta, de később elfogták. Valószínűleg drog hatása alatt követte el a bűncselekményt. Az áldozat 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, mentők vitték kórházba, ahol műtétre került sor" - írta 24-án a hirek17.hu.Erről még aznap tájékoztatott a 14 éves kislányom, akinek az egyik barátnője szemtanúja volt a bűncselekménynek. A kis hölgy egyértelműen állította, hogy az elkövető a magyar nemzet „kedvenc” kisebbségéhez tartozik.

Ebben ugyan nem kételkedtem, ennek ellenére szerettem volna megerősítést kapni, ezért az elmúlt néhány napban érdeklődtem a tőlünk 400 méter távolságra lévő tett helyszínének közvetlen közelében lakó ismerőseimtől és bolti eladóktól. Ők szintén látták a késelőt, és egyhangúlag mondták: cigány - írja olvasónk.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából