Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. február 25-én 14 órakor arról, hogy váncsodi háza előtt parkoló autóját valaki ellopta. A rendőrök a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, majd a Hajdú-Bihar Megyei Tevékenység-irányítási Központ az összes szolgálatban lévő járőrt tájékoztatta a lopott autóról.

Az egyenruhások Berettyóújfalun a Dózsa György utcában meglátták az autót, és intézkedés alá vonták. A 20 éves férfit elfogták az egyenruhások, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A váncsodi lakos elismerte a bűncselekmény elkövetését, és azt mondta a rendőröknek, hogy csak kocsikázni szeretett volna kicsit.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek - közölték honlapjukon.

Frissítés: és máris itt az újabb eset

Ugyancsak a Police.hu-ról:

Egy 20 éves férfi 2019. február 6-án 20 óra 45 perckor Vác, Zrínyi Miklós utcában egy nyitott állapotban, járó motorral hagyott, Jaguár típusú személygépkocsiba beült, majd azzal elhajtott.

A váci férfi a gépkocsival egy Tura, Tüzér utcai ingatlanig közlekedett, ahol a nyitott állapotban lévő kapun az udvarra beállt, a gépkocsit leállította, majd nem tudta beindítani. A férfi viselkedése gyanús lett az ingatlan tulajdonosának, ezért bejelentést tett a rendőrségre.




A gödöllői rendőrök R. Róbertet a helyszínen elfogták. A váci rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A váci rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából