Ugrás a cikkhez
Reklám

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a nő ellen, aki kirabolta idős áldozatát Kenderesen.




A rendőrök egy órán belül elfogták azt a 26 éves nőt, aki 2017. október 27-én délután Kenderesen kirabolt egy kerékpározó férfit. A nő leszólította idős áldozatát, akitől előbb egy szál cigarettát kért. A férfi adott is neki, de a nő ezt összetörte, majd újabbat követelt. Mikor nem kapott, már pénzt akart áldozatától. A férfi tovább akart kerékpározni, azonban a nő egyre erőszakosabban követelőzött, sőt meglökte áldozatát, aki elesett. A nő a földön fekvő férfi zsebeit átkutatta, és némi készpénz, egy dózni és egy kulcscsomó megszerzését követően elhagyta a helyszínt.

A rendőrök a bejelentést követően alig egy órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Kitti kenderesi lakost. A nőt előállították a helyi rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók azt is megállapították, hogy a nő ugyanezen a napon – a rablást megelőzően – betört egy házba is a településen. Itt megnyitotta a kertkaput, amely nyitva volt, majd benyomta a ház ajtaját. Az épületből horgászbotokat és horgászathoz használatos eszközöket, egy flexet és lakatokat lopott el.

A Karcagi Rendőrkapitányság az ügyben folytatott nyomozást befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte.

(Police.hu)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából