Ugrás a cikkhez
Reklám

Mert a macedónok vízágyúval és kerítéssel várják őket. Persze sok ezret beengednek így is, Angi meg úgysem hajlandó sokallni kedvenc jövevényeit, hiába sokallnak be tőle már a bajorok is.

Frissítés: Nemzetiség alapján választják szét a kontinensfoglalókat a fasiszta macedónok - készülnek a kirekesztettekkel történő összecsapásra

Feltartóztatják a macedón hatóságok a gazdasági bevándorlókat, ezért ezrek torlódtak fel a görög-macedón határon - jelentette hétfőn a helyszínről az M1 aktuális csatorna tudósítja.

Ismertetése szerint a macedón hatóságok a görögök által kiállított papíron feltüntetett nemzetiség alapján választják szét a migránsokat.

Az afgánokat, irakiakat, szíreket átengedik, a többieket pedig visszaküldik. Ezért utóbbiak folyamatosan tüntetnek, illetve illegálisan, a drótkerítésen áttörve indulnak el Szerbia felé.

Ez utóbbi annál is inkább nehéz, mert hivatalos papír híján sem busszal, sem vonattal, sem taxival nem utazhatnak, így gyalog vágnak neki az országnak - jelentette a helyszínről a tudósító.

(MTI - Híradó nyomán)

Kapcsolódó:

- Ajándékba kapott tőlünk Macedónia 100 kilométer NATO-drótot, kesztyűket és oszlopverőgépet - vajon mit építhetnek?

- "Nagyon sajnáljuk Franciaországot, de nem vagyunk veszélyesek" - bizonygatják a szerb-macedón határon az antirasszista új európaiak

- A szíriai, iraki és afgán betolakodókat továbbra is beengedi Szerbia és Macedónia

- Ezer bevándorlót fordítottak vissza a szerb-macedón határon

- Macedónia is kerítéssel zárná le határait a terroristák előtt - sajnos nem megállítani, csak terelni akarják őket

- Jövő júniusig már most meghosszabbította a rendkívüli állapotot a sáskahad útjában fekvő Macedónia

- Macedón kormányfő: időzített bomba a migránshelyzet

- Többezres kontinensfoglaló horda törte át a kordont a macedón-görög határon

- Könnygáz és riasztógránát Macedóniában: így jár el az, aki tényleg véget akar vetni a határsértők tömeges beözönlésének





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából