Ugrás a cikkhez
Reklám

Minden rendes ember elutasítja az antiszemita kijelentéseket, maga a riporter (a neve amúgy Bohár Dániel, de túl jelentéktelen ahhoz, hogy érdemes legyen megjegyezni) szóba sem tudna állni egy olyan emberrel - derül ki a Pesti TV nevű Prosti Srácok-szülemény egyik friss videójából. És még bizonyára büszkék is rá.

A rögeszme vagy megszállottság olyan szorongásos pszichológiai zavar, melynél az érintett élete egy bizonyos gondolat vagy cselekedet körül forog, mindent ennek rendel alá, és ez jelentősen rontja az életminőségét. A leggyakoribb rögeszme talán a kényszeres viselkedés. (Házipatika.com)

Frissítés: a zsidó uzsora-banktőkét is védelmükbe veszik "nemzeti-keresztényék"

A másik szánalmas alak pedig megbocsátást vár a zsidóktól a korábbi igazmondásért. Ez ma a "fősodratú magyar politika".

Nyomorult kis antiszemitázó zsidóbérencek mint "fellázadó normális emberek"

Bizony, ezt gondolják magukról. Meg azt, hogy ők védik a jobboldali, keresztény hagyományt... (Valahogy úgy, ahogy a fentiekben láttuk.)

Egyebek mellett ezt nyilatkozta Huth Gergely, a Pesti TV igazgatója a Mandinernek, lásd a pózolgatás alatt.



Fotók: Ficsor Márton










Amiből táplálkozunk, az a nyugati világban tömegesen fellázadó normális emberek indulata. Arrafelé a teljesen elkorcsosult, deviáns mainstreammel szemben létrejött az az újkonzervatív, újjobboldali közeg, amelynek a sztárjai jutuberként, rádiós műsorvezetőként nagy követőtáborra tettek szert. Ezek a fenegyerekek már kisebb-nagyobb csatornákon is képernyőre jutottak. Ott az amerikai Ben Shapiro-show, a Crowder-show, a Blaize-show Kanadában. Mi, magyar jobboldaliak nem vagyunk egyedül. Az, hogy mi megpróbáljuk megvédeni a nyugati világnak azokat a hagyományait, amelyet a fehér, heteroszexuális, keresztény ember teremtett meg, az igenis egy lázadás. Ez a normalitás lázadása.

Kapcsolódó: Rabbikkal a ballibek ellen - így dübörög tovább a "nemzeti-keresztény" Fidesz borsodi kampánya





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából