A "párhuzam" nyilvánvalóan hazug, aljas és vérforraló, megvonása ugyanakkor a magyargyűlölők szándékától függetlenül rávilágít egy ma is érvényes alapigazságra: valóban nem szabad, nem szabadott volna befogadni minden söpredéket, erre e galíciáner horda viselkedése maga szolgáltatja a legegyértelműbb bizonyítékot.




Meg lehet próbálni üzenni nekik a közzétett kép alatt a Facebook-oldalukon, az oldal impresszuma alább látható, a teljes gettónévsor pedig itt érhető el.




Egy elvtársuk korábbi, hasonló szellemi szárnyalása: Kossuthhoz és Bartókhoz hasonló "nagy formátumú" menekültekről hazudoznak liberálisék, közben Árpádot és József Attilát gyalázzák

Frissítés: a PM hazaárulói sem hagyhatták ki a "párhuzamot"

Bizonyára az aradi vértanúk is azzal töltötték a napjaikat, hogy segélyen élősködtek, délig aludtak, este pedig sűrű Allah akbarozás közepette randalíroztak-öltek-raboltak, a kiérkező rendőrnőket pedig megütötték és lekurvázták - amint az a PM-es akcióval nagyjából egyidőben megjelent könyvismertetőben olvasható...

Az alábbi videóban látható nyomorult neve Tordai Bence. Szóvivő. És vannak olyan magyar gyerekek, akiknek ő tanított történelmet.