Ugrás a cikkhez

Az MSZP támogatja a Budapest Pride fesztivált és részt is vesz a felvonuláson - közölte az ellenzéki párt szombaton az MTI-vel.

Azt írták, Magyarország csak akkor lehet sikeres, ha állampolgárai szabadon, félelmek nélkül élhetnek benne. "Támogatjuk a Budapest Pride Fesztivált és részt veszünk a mai felvonuláson. Hisszük, hogy egy nyitott és befogadó társadalom alapja az egymásért való bátor kiállás" - fogalmaztak.

A szocionisták szerint Budapest Pride olyan "kulturális rendezvénysorozat", amely "színvonalas produkciók sorával" hívja fel figyelmet mindazokra, akiknek a jogai ma Magyarországon csorbát szenvednek, jó lehetőség annak megértetésére, hogy "sokszínű társadalomban" élünk.

"Mi olyan Magyarországot akarunk, ahol mindenki nyíltan vállalhatja identitását és bátran kiállhat önmagáért. Ahol mindenki önmaga lehet. Ahol senkinek sem kell hazugságban leélnie az életét" - közölte az MSZP.

Gyurcsány sem szeretné megfosztani a pederasztákat a házasság boldogságától és a gyermekvállalástól

A beteg deviánsok fesztiválja múlt vasárnap óta dúl a fővárosban, az erkölcstelen vonulgatást szombaton délután tartják.

(MTI - Facebook nyomán)

Kapcsolódó:

- A buzijogokhoz alacsonyítják a székely autonómia ügyét a libsi provokátorok

- Tiltakozó normalitáspártiak vonulnak a vonagló buzikkal párthuzamosan szombaton

- A buziőrség biztatja a ratyikat: a szombati erkölcsrombolást a megfelelő erőkkel és eszközökkel biztosítják

- A Jobbik egyszerűen betiltaná a buzifelvonulásokat

- A kanadai nagykövet reméli, hogy a "szélsőséges nézeteket vallók" nem zavarják meg az "önkifejező" köcsögöket

- Liberalizmusfertőzött országok nagykövetségei mondanák meg nekünk, hogyan kell viszonyulnunk a vonagló buzikhozFriss hírek az elmúlt 24 órából