Ugrás a cikkhez
Reklám

A normalitás legkisebb szikrája ellen is azonnal hadba induló liberálisok legújabb agymenésük során azt ötlötték ki, hogy szivárványos zászlót szeretnének látni a budapesti Városházán a deviánsmenet ideje alatt. Szerintük ugyanis a fartúró kisebbség többletjogainak őrülete csakis az autonómiájukért küzdő székelyek ügyéhez mérhető.



Máshová kéne dugdosni azt a zászlót

A mostani provokációt - Tarlós István főpolgármesternek címezve - a Fodor "Gabriella" által vezetett Magyar Liberális Párt egyik alapítója, Bősz Anett osztotta meg Facebook-oldalán.

"Egy szabadságért kiálló, a jogegyenlőségért küzdő kisebbség zászlaját hoztam el Önnek, azzal a kéréssel, hogy tűzze ki azt a budapesti Városháza kapuja fölé. Mivel tudom, hogy szívén viseli a kisebbségek ügyét, és az autonómiájukért küzdő székelyek zászlaját már kitűzte hivatalára, biztos vagyok benne, hogy ezt a gesztust is meg fogja tenni.

Mi, liberálisok Önhöz hasonlóan fontosnak tartjuk a kisebbségek jogainak maradéktalan érvényesülését, hiszen ez a legfontosabb európai alapértékek egyike is. Önnel együtt bízunk benne, hogy a székely kisebbséghez tartozók nemzetiségi jogai többé nem szenvednek sérelmet egy uniós tagországban, Romániában. Ugyanilyen fontosnak tartjuk, ahogy származása, úgy nemi orientációja miatt se érhessen senkit hátrányos megkülönböztetés egy uniós tagállamban, Magyarországon. Ezért arra kérjük, hogy a vasárnapi Budapest Pride felvonulás idejére vállaljon szolidaritást a jogaikért kiálló magyar meleg közösség tagjaival!" - olvasható a liberális nyílt levélben.

Félő, ha Tarlós ukázt kap, még meg is lépheti ezt a gyalázatot.

(Kuruc.info)

Frissítés: Kihelyezése esetén a fővárosi Jobbik eltávolítja a deviancia jelképét - a nemzeti ellenzék közleménye

A fővárosi Jobbik-frakció felháborítónak tartja, hogy a Fodor Gábor vezette szélsőséges liberálisok a magyar és a székely nép érzékenységébe gázoló politikai követeléssel álltak elő a köztéri deviancia propagálásának elősegítésére. Fodorék arcátlan módon azt követelik, hogy a történelmi hagyományainkat és a magyarság határok feletti összetartozását kifejező székely zászló mellé a deviáns köztéri homokosvonulás idejére tegyék ki a Városháza épületére a szivárványszínű lobogót is.

A Jobbik határozottan elítéli ezt a provokációt, amely egyenlőségjelet kíván tenni a Kárpátok karéjában élő székely nép jogos autonómiaküzdelme és különböző deviáns csoportok többségellenes, tradíciógyilkos és a nemzeti hagyományokat nevetségessé tevő akciója közé.



Egyesek még gyerekeket is bíznának rájuk

A fővárosi Jobbik nyomatékosan felszólítja a liberális uszítók által megszólított célszemélyt, Tarlós István főpolgármestert, hogy semmiképpen se engedjen a közerkölcsöt romboló felszólításnak. Amennyiben Tarlós mégis meghajol egy újabb deviáns csoport előtt – mint tette azt a Sirály elnevezésű illegális zsidó klubnál –, a fővárosi Jobbik a polgári engedetlenség eszközéhez folyamodva eltávolítja az épületről a devianciát megtestesítő provokatív zászlót.

Czeglédi János,
a fővárosi Jobbik képviselője

2. frissítés: Tarlósnak nem volt gerince személyesen elzavarni a kis buzi provokátorokat

Csinovnyikját küldte magyarázkodni. A Nol TV összeállítása.

Kapcsolódó: Tiltakozó normalitáspártiak vonulnak a vonagló buzikkal párthuzamosan szombaton



Friss hírek az elmúlt 24 órából