Ugrás a cikkhez
Reklám

Új elhatározással akar nekivágni 2012-nek? Eldöntötte, hogy végre megszabadul fölösleges kilóitól, s megújul testileg-lelkileg, de az elmúlt években már kudarcot vallott valamennyi önsanyargató recepttel és schobertnorbis-rubintrékás tornával?

Kipróbálna valamit, ami új, eredeti, garantáltan hatékony, ráadásul ingyen van, s nem kell megszenvedni érte és általa?

Segít Önnek a Demokratikus Koalíció! Ők ugyanis nemcsak a demokráciát és a becsületesen szemkilövő rendőröket védik meg a nácifasisztáktól, abban is segítenek, hogy a nemzeti vagyonnal együtt Ön is karcsúbb legyen!

Nem kell mást tennie, csak kinyomtatni az alábbi képet, melyen Vitányi Iván, a DK egyes számú tagkönyvének tulajdonosa az Országgyűlés plenáris ülésén játszadozik pajkosan a műfogsorával, és olyan helyre ragasztani a hűtőszekrénye ajtaján, ahol biztosan meglátja, ha ki akarná nyitni az ajtaját!





(Figyelmeztetés: tanácsos valakit megkérni, hogy naponta két alkalommal távolítsa el a képet, amíg a túléléshez szükséges élelmet magához veszi. "Túladagolásért" nem vállalunk felelősséget!)

Ajándék!!!

Ha most rászánja magát, kap egy bónusz képgalériát is, így még hatékonyabb lehet a fogyókúrája! A DK másik harcosa, Vadai Ágnes készséggel felajánlja bájait újévi fogadalma megvalósítása érdekében!
















Január végén várjuk az első beszámolókat (gyászjelentőket nem fogadunk el!), ha hatékonynak bizonyul, a találmányt szabadalmaztatjuk, a bevételből pedig felállítjuk az első, Prónay Pálról elnevezett közrendvédelmi telepet!

(Kuruc.info, vitányis kép: Béli Balázs - Barikád, vadais képek: Mandiner)



Friss hírek az elmúlt 24 órából