Ugrás a cikkhez
Reklám

A nemrég megszűnt Budapest televíziót bizonyára sokan ismerik: távgyógyítók, jósok paradicsoma volt, minősíthetetlen műsorok mentek rajta, amikhez képest a Maunika-show egy komoly kulturális műsornak mondható.

Persze azt is megszokhattuk, hogy a kereskedelmi televíziók tanítás és nevelés helyett a propagandacélokat és a népbutítást részesítik előnyben, mindezt úgy, hogy többnyire köztörvényes bűnözőket futtatnak (ld. a kapcsolódó cikkeket alul), így talán nem kellene meglepődnünk az alábbi eseten.

A Mokka kajmánja, Kárász Róbert minap felért a szakma csúcsára. Egy láthatóan futóbolond nőt küldtek be hozzá, aki Zámbó Jimmy szellemét látja rendszeresen egy buszmegállóban, ahogy göndör fürtjeit rázza asztrálteste fölött, és csilingel is hozzá egy kicsit, minden bizonnyal magas cén.

Jimmy szelleme a Mokka stúdiójában járt - hirdeti a TV2 saját honlapján. Míg az egyik gennycsatornán Benkő cukrosbácsiként mutogatja a nemiszervét, addig a másik megpróbál rátenni erre egy lapáttal. Szalai Annamária szerint pedig a Kuruc.infót kell betiltani, mert az a káros.

Hollik Péter - Kuruc.info, Comment blog nyomán

Kapcsolódó cikkek: - 420 milliót lopott a Növényi Norbert nevű celeb?
- Való Világ 4: "sztár" lehet az AIDS-es, két nőt bosszúból megfertőző hulladékból
- Ilyen "sztárokat" tolnak a pofánkba
- Igazunk volt: a Fekete Vonat cigányzenekar is bűnöző - előállították "Fatimát"
 - L.L. Junior és a szamurájkardok - az RTL Klub elbénázta a cenzúrázást
- Embercsempészet: lassan a megasztáros Hien egész családja a sitten
- Börtön helyett ismét a tévébe kerülhet a drogos Stohl - itt a mobilszáma, ha esetleg lenne hozzá egy-két szava


Friss hírek az elmúlt 24 órából