Ugrás a cikkhez
Reklám

Tisztelt Szerkesztőség!

Mérnök vagyok, mérnöki vállalkozásom - az abnormális magyar adóterhek miatt - néhány éve Szlovákiában működik.

Tevékenységünk során hazai megrendelőinknek már több szlovák gyártó termékét is beterveztük. Megrendelőink elégedettek voltak, na nem a termékek minősége, inkább kedvező áruk miatt. Viszonylag jó kapcsolatot alakítottunk ki ottani hasonló vállalkozásokkal.

A dunaszerdahelyi események hallatán azonban megroppant bennem valami, és a magyar kormánnyal ellentétben kidolgoztam egy intézkedési tervet:

1. Vállalkozásom székhelyét a lehető legrövidebb időn belül áthelyezem, valószínűleg Horvátországba, esetleg Erdélybe. Hazaköltözés szóba sem jöhet, adómmal nem fogom fogom fedezni tolvaj politikusok, rendőrállatok, rablógyilkos cigányok, valamint a félbolond MSZP-szavazó nyugdíjasok megélhetését.

2. Nem fogom többé szlovák gyártók termékeit betervezni, használatukról megrendelőimet is le fogom beszélni.

3. Korábban lefoglalt szlovák sítúrámat visszamondom. Jó nekem itthon is.

4. Semminemű szlovák terméket nem fogok soha vásárolni.

5. Ha úgy hozza a sors, hogy át kell utaznom Szlovákián, elkerülöm az autópályát.
Nem fogok pályadíjat fizetni a tótoknak.

(Kuruc.info: a hatos, szlovák rendszámú, feltételezetten csonkaországi tulajdonú autórongálásra vonatkozó pontot kivettük, mert az lehet ártatlan felvidéki magyaré is)

F.I.

Sziasztok Kurucok! A tótlandi brutalitás miatt bojkottra hívom fel honfitársaimat! Mától kezdve ne vásároljatok tót termékeket, tejet, vajat, sajtot, krumplit, zöldséget, almát, felvágottakat. Nézzétek az árun a címkéket.

Jómagam és néhány társam, holnaptól az összes útba eső multiban ehetetlenné tesszük a szlovákiából származó termékeket.. Ezért se vegyetek tót terméket. Kár a pénzt kiadni érte.

Ezt tesszük addig, amíg a tót kormány bocsánatot nem kér, és jóvátételt nem biztosít a megalázott embereknek

Szebb jövőt!

Tótova Killerova


Megértem érzelmeidet, és megérteném reakcióidat is, ha pl. angol, német vagy más nemzet tagja lennél. Sőt, ha zsidó lennél, kifejezetten hiányolnám pontjaid közül az akcióban résztvevő összes rendőr házának azonnali ledózerolását is.

De mi magyarok vagyunk, akik a Teremtővel speciális viszonyban vagyunk a Szent Korona által, ezért annak szellemében illik megfogalmaznunk reakcióinkat is:

A tótok (miért nevezed szlovákoknak őket, ha egyszer van magyar szó a megnevezésükre?) egy olyan népcsoport, mely
- teljes egészében a Kárpát Haza területén belül él,
- azon kívül egyáltalán nincsen szállásterülete,
- azon belül viszont keveredve, és több, egymástól távol eső helyen (Felvidék, Pilis, Békés, Bácska, Temesköz stb.) élnek.

Ebből következik pl. hogy a "Szlovákok, nincs hazátok" szlogen teljesen téves, mert nem szlovákok, hanem tótok, és van hazájuk, mégpedig velünk közösen a Kárpát Haza, a Szent Korona országa. Vagyis rájuk is teljes egészében vonatkozik a Szent Korona törvénye, így oltalma is.

Tehát:
1.) Nem kell áttenned a vállalkozásod székhelyét Felvidékről Horvátországba (egyébként a horvát a másik olyan nép, amelyiknek nincs szállásterülete a Szent Korona országán kívül, tehát velünk együtt államalkotó népcsoport), mert ezzel területet, pozíciót adsz fel a Felvidéken és ezzel több kárt okozol az ottani és az egyetemes magyarságnak, mint azzal, hogy adót fizetsz ott.

2.) Nyugodtan betervezhetsz felvidéki gyártók termékeit. Legfeljebb ha megteheted, akkor felvidéki magyar beszállítókat válassz partnerül. Én pl. kisrészvényes vagyok egy olyan vállalkozásban, ahol kifejezetten az a cél, hogy határon túli (többek között felvidéki) magyar kisvállalkozásokat fejlesszünk, termékeik piacra jutását egyengessük.

3.) Nyugodtam síelj a Felvidéken, hiszen ez a hazád. Vedd birtokba hegyeit, völgyeit minél többször. Hadd visszhangozza a magyar szót. Gondolom, az én városomat, Szegedet sem kerülöd el pusztán azért, mert szoci polgármestere van 2000 óta.

4.) Vásárolj felvidéki termékeket, mert lehet, hogy ottani magyarok termelték, és ezzel az ő helyben maradásukat segíted.

5.) A felvidéki autópályákat tőlem elkerülheted, de megsúgom, hogy úgy is autózhatsz rajtuk, hogy nincs matricád.

Látod, szinte minden felvetésednek ellentmondok, pedig azzal kezdtem, hogy megértem érzelmeidet. Mit javasolok tehát:

- Ne kezeljük külön entitásnak a Felvidéket, hanem annak, ami: a Szent Korona országa szerves részének. Járjunk minél többet arrafelé, lakjuk be, nyissunk vállalkozásokat, teremtsünk a magyaroknak munkahelyeket. Hiszen nincs határ. Vegyük észre, hogy Felvidék magától visszatért, csak nekünk kéne már mozdulni, visszatérni oda istenigazából. Ha van tanulsága a szombati esetnek, akkor pont az, hogy gyorsítani kell ezen a folyamaton, mert késésben vagyunk.

- Ne kezeljük külön népnek a tótokat, hanem egy nemzetalkotó népcsoportnak a sok közül (mint pl. a jászokat, kunokat, palócokat, székelyeket, ruszinokat stb.), amelyik ugyan más nyelven beszél, de ezt nem tiltja a Szent Korona Tan (a Kárpát Haza mindig is soknyelvű ország volt). Tehát azonosak a jogaik és a kötelességeik a Szent Koronával szemben, ha ezzel jelenleg nincsenek is mind tisztában.

- Ne keverjük össze a békés tót többséget a véresszájú politikusaikkal, és az általuk feltüzelt emberekkel. Én a napokban jártam felvidéki temetőkben őseim sírjánál, és mondhatom, hogy nagyon-nagyon kedves, készséges, mosolygós arcú tót parasztnénikkel találkoztam. A tót alapvetően egy békés, melankolikus típus (persze uszítással mindenkiből ki lehet hozni az állatot).

- A tót bűnözőkre (jelen esetben rendőrbűnözőkre), ugyanazok a törvények (a Szent Korona törvénye) vonatkoznak, mint mindenkire a hazában. Tehát nyilván kell tartani bűneiket, adatokat kell róluk gyűjteni (mint ezt pl. a budapesti rendőrattakok esetén megteszi a Kuruc.info), hogy az összes többi bűnözővel együtt a Szent Korona bírósága elé lehessen állítani majd őket.

- Gondolkozzunk hosszú távon. A cél az, hogy, mint régen, a jövőben is egy király, egy zászló alatt békében éljünk egymás mellett a közös hazában (a tót és magyar bűnözők pedig szintén békében, egymás mellett a börtönben). Csak olyan cselekedeteket vigyünk végbe a jelenben, ami ezt a távlati célt szolgálja.

A megrendülés érzelmét nem sértve, végezetül szeretném felhívni még egy-két gyakorlati hibára a figyelmet:
- Több gondot kell fordítani a prevencióra. Figyelni kell a rendőrök csapatmozdulatait, és erőátcsoportosítással reagálni kell rá. Ha pl. elkezdenek gyülekezni az adott szektor mellett, akkor oda kell koncentrálni a szurkolóinkat is.

- Én a szoros emberfogás híve vagyok. Ha nem adunk teret a rendőrök kibontakozásának (pl. hogy lendületből, futásból támadjanak), akkor kisebb lesz a baj.

- Nem az a legény, aki adja, hanem aki állja. Ha beindul az attak, akkor nem elfutni kell, hanem pont odafutni. Így is-úgy is összevernek, de a szoros emberfogás miatt kevesebb embert, mert nem tudnak felfejlődni, csak egymás mögött toporognak.

- Zsigeri parancs, hogy ha a véreinket verik, akkor segítünk (lásd székelyek). A Szent Korona törvénye szerint ilyen esetben nincs mérlegelési lehetőségünk. Mégis, a másik (nagyobb) szektorban, a helyi magyar szurkolók tétlenül nézték a mészárlást.

- Ugyanez igaz a játékosokra is. A DAC-nak nem lett volna szabad folytatnia a játékot, hiszen a rendőrök meggyalázták a rendezvényt, azt a továbbiakban már nem lehet focimeccsnek nevezni.

Gonda István, Szeged



Friss hírek az elmúlt 24 órából