Ugrás a cikkhez
Reklám

Hol is kezdhetném? Kényszerből elmentem dolgozni egy norvégiai befogadóállomásra. Voltak kétségeim a bevándorlókkal szemben, mert sok mindent lehet olvasni a neten. De amikor odakerültem, már az első nap rájöttem, hogy fel akarom akasztani az összes jogvédőt, aki megpróbálja ezeket betelepíteni Magyarország területére.

Karácsonyi ünnepséget szerveztünk nekik az első napomon. Rájöttem, hogy a muszlimok nem tisztelik a keresztények ünnepeit. Mint az állatok... Lökdösődtek, mindent megettek, amit lehetett, amit nem, azt elvitték a szobájukba. A dekorációt is! Amikor berakták az arab zenéjüket, akkor kimentem a teremből. A húsvét hasonló hangulatban telt.

Az első négy hónapban nagyon nehéz volt, mert nem adták meg a tiszteletet. A többi viszonylag nyugodtabb volt nekem, mert rájöttek, hogy én vagyok az egyetlen, aki dolgozik a táborban. A többi dolgozót kifejezetten utálták, mert szerintük lusta (!) és rasszista volt. Elmagyaráztam nekik, hogy én is külföldi vagyok és ezért kell 100%-ot adnom. Ha ők is hasonlóan tesznek, akkor jobb lesz az életük.

Az a kevés keresztény hallgatott rám, de a muszlimok... Nem igazán, de utána megadták a tiszteletet. Leginkább onnantól, hogy beköltözött egy - szerintem - terroristavezér. Nagyon gazdag és okos volt. Az emberek 98%-a hallgatott rá. Hogy miért? Az rejtély. Már az elején elmagyaráztam neki, hogy ha nekem gondom van, akkor kénytelen vagyok segítséget kérni a rendőrségtől és a bevándorlási hivataltól. Onnantól vége a kurvák-drog-alkohol szentháromságnak! (Mennyire hívők, innen is látszik.) Másnaptól rend lett! Persze a csikkek a padlón megmaradtak, de már nem volt eltörve minden nap valami (ablak/bútor/ajtó stb.).

A takarítás? Elvileg volt egy takarítási rend, hogy mikor melyik körletet melyik szobának kell takarítani. A keresztények még csak-csak, de a muszlimok... Ezeknél lustábbakat még nem láttam.

Pénzlevonás járt, ha nem takarítottak. Nem tetszett nekik, de elmagyaráztam, hogy én az első naptól magamnak fizetem a szállást, ételt, iskolát, adót, villanyt stb. Tőlem elfogadták, de a norvégoknak továbbra is hőbörögtek. Leszartam, mert rájöttem, hogy a kollégák miért nem dolgoznak és törődnek kellően a bentlakókkal. Ők már tudták azt, amit én még csak tanultam. Ezeknek a 90%-át nem lehet és nem érdemes integrálni, mert nem azonos a kultúránk és neveltetésünk. Egy farkast lehet veréssel tanítani, de az első alkalommal beléd harap, ha látja, hogy gyenge vagy!

Tapasztalataim szerint egy olyan kultúrából érkezett embereket szabadítottak ránk, akik nem adják meg a tiszteletet a vallásunknak, kultúránknak, a nőknek, az eddig felépített életnek, és mindennek, ami szép. Lusták, és csak rombolni tudnak. Persze vannak kivételek, és olyanok, akik hasznos tagjai szeretnének lenni a társadalomnak, de nagyon kevés tanult és ilyen gondolkodású van köztük.

Gondolom, hogy nem kell megemlítenem azokat, akiknek a nézésükből látszik, hogy már öltek embert. Csak úgy sütött belőlük a gyűlölet! A szobatársaik elmesélték, hogy ezek nagyon vallásosak, és csak Allahról képesek beszélni. Ezek a tipikus allahakbarozók. Ezeknek az agyuk már át van állva a gyűlöletre.

Ha most nem teszünk valamit, akkor később már nem fogunk tudni! Nem szabad hagyni, hogy a liberálisok, zsidók és mosott agyúak döntsék el, a gyermekeink sorsát.

Aki nem hisz a tapasztalataimnak, az nézzen szét a világban, mennyi migráns ment el dolgozni, hány százalékkal emelkedett a bűnözés, milyen életet élnek ezek az emberek, hogyan élnek a migránstanyák szomszédságában.

Gondolkodjunk és cselekedjünk, amíg nem késő! Magyarország legyen számunkra az első!

Tudom, hogy segíteni keresztényi kötelesség, de most mi szorulunk segítségre.

Tisztelettel:

Egy aggódó magyar apa





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából