Ugrás a cikkhez
Reklám

Tovább bonyolódik Terry Black csalási ügye, az aberrált buzi ellen ugyanis már nyomozást is indítottak - számolt be a Blikk.

Rácz Károlyt, vagyis Terry Blacket Simondánné Kovács Gabriella jelentette fel. Állítása szerint Terry Black visszaélt cége ügyvezetői posztjával, és a társaság bélyegzőjével egy másik vállalkozást üzemeltetett.

Az asszony három évvel ezelőtt került kapcsolatba Terry Blackkel, Kóbor Blöki néven ugyanis akkor indította kft.-jét, amellyel állatmenhelyet szeretett volna üzemeltetni. Ebben Terry Black segítségét kérte, aki – állatbarátként – fel is ajánlotta, hogy mindent megtesz a kutyákért - írja a lap. Ám miután ügyvezető lett, a nő állítása szerint eltűnt, a cég bélyegzőjét azonban tovább használta, sőt szerinte korábban irodaszereket is eltulajdonított 300 ezer forint értékben a cégtől.

Simondánné ezért feljelentést tett. A Pest Megyei Főügyészségre eljuttatott beadvány alapján az ügy a Dabasi Városi Ügyészséghez került, ahol elrendelték a nyomozást. A nő csalás mellett rágalmazás miatt is feljelenti Terry Blacket.

(HVG - Blikk nyomán)



Friss hírek az elmúlt 24 órából