Ugrás a cikkhez
Reklám

A napokban két tizenéves fiatal brutális módon, egy husánggal vert agyon egy idős férfit a Borsod megyei Monokon. Az elkövetők újból fiatalok, az áldozat megint egy védtelen idős honfitársunk. Fel kell tennünk a kérdést, hány brutális, értelmetlen gyilkosság kell még ahhoz, hogy a magyar kormány és igazságszolgáltatás komolyan vegye a helyzetet?- teszi fel a kérdést közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

Ma a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt, amely kimondja, hogy vannak no-go zónák hazánkban, ahol kialakult egy olyan gettókultúra, amelyben nem a tudás, hanem az "erő" a társadalmi hierarchia alapja, a problémák megoldásának eszköze pedig az erőszak. Ezek a fiatalok nem véletlenül lettek gyilkosok, ilyen közegben nőttek fel és szocializálódtak. A Mi Hazánk Mozgalom elvárja, hogy a bíróság statuáljon példát az elkövetőkkel szemben. A hatóságok vizsgálják a szülők büntetőjogi felelősségét is, a kormány pedig kezdje el felszámolni törvényes eszközökkel ezeket az állapotokat.

A Mi Hazánk Mozgalom rendelkezik azzal a programmal, amellyel fel lehet számolni a no-go zónákat. Meggyőződésünk, hogy Magyarország jövője tekintetében két út van: vagy az állam felszámolja a no-go zónákat, vagy azok fogják felszámolni Magyarországot - zárul a közlemény.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából