Ugrás a cikkhez
Reklám

Az őszödi beszéd születésének májusban volt 15. évfordulója óta dicséretesen sok szó esik 2006-ról, a rendőrterrorról, Gyurcsány Ferenc felelősségéről. Ennek ellenére a szomorú valóság az, hogy még mindig nem ő, hanem mi, hazafiak járunk "terrorizmus" vádjával bíróságra a gyurcsányi időszak kapcsán - olvasható a budahazy.blogspot.com-on, alább a folytatás.




2021. június 24-én, csütörtökön 9 órától a Fővárosi Törvényszék (1055 Bp., Markó u. 27.) fszt. 32. számú tárgyalótermében folytatódik Budaházy György és társainak 12 éve tartó meghurcoltatása.

A bíróság többek közt Molnár Miklós igazságügyi orvosszakértőt hallgatja meg, aki Csintalan Sándor 2007 decemberi bántalmazása után napokkal vizsgálta a sértett sérüléseit.

Június 30-án, július 2-án és 6-án pedig okirati bizonyítékok ismertetésével halad tovább az eljárás.

Aki részt akar venni a tárgyaláson, annak az fthallgatosag@birosag.hu e-mail címre küldött levélben kell ezt jeleznie, melybe bele kell írnia a nevét, az ügy számát (8.B.800/2018/220) és azt, hogy pontosan mely időpontban és teremben folyó tárgyalásra szeretne elmenni.

Mindezt a tárgyalást megelőző nap 16 óráig kell a bíróságnak megküldenie, tehát ha 24-én, csütörtökön ott szeretne lenni, akkor szerda 16 óráig.

A mennyiben sajtószervről van szó, akkor az e-mailben a pontos sajtószervet is meg kell jelölni, és ilyenkor a tárgyalás megkezdése előtt 24 órával jelentkezni kell már, tehát csütörtökre szerda 9 óráig. A bíróságon a szájmaszk viselete kötelező!

Gaudi-Nagy Tamás: Budaházyék közkegyelme és Gyurcsányék felelősségre vonása elengedhetetlen és elkerülhetetlen!

A nemzeti jogvédő közleménye:

Megkerülhetetlen nemzeti kötelesség a Gyurcsány-Bajnai időszak koholmányai okán máig a Hunnia-Magyarok Nyilai-ügyben jogtalanul terrorvád alatt tartott, 2009 óta zajló koncepciós eljárás terhe alatt élő kiváló hazafiak és honleányok, köztük Budaházy György közkegyelemben részesítése és rehabilitálása.

Bár a Fővárosi Ítélőtábla 2018-ban négy jogcímen is súlyosan törvénysértőnek minősítette és hatályon kívül helyezte a 17 hazafira összesen 125 esztendőnyi, teljes egészében letöltendő fegyházat kiszabó, botrányos elsőfokú ítéletet (a tanácselnök bíró belebukott a kétes körülmények között született ítéletbe), a megismételt eljárás napjainkban is zajlik.

Ugyanakkor a 2006 őszi hatalmi erőszak miatt terrorvád alá vonandó őszödi böszme fegyház helyett szabadlábon van, sőt a nemzetellenes ellenzék vezéreként ismét hatalmat akar, és újra a magyarság elleni támadásokra készül.

Ez tarthatatlan és elfogadhatatlan. Budaházyék közkegyelme és Gyurcsányék felelősségre vonása elengedhetetlen és elkerülhetetlen.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából