Ugrás a cikkhez

A dabasi rendőrök elfogták azt a helybéli házaspárt, akik a rendőrkapitányság épülete előtt pofonnal, kést rántva üdvözölték egymást. A történetet a Police.hu-n osztották meg.

A nemrégiben köttetett frigy hamar mélypontra került. A 22 éves nő és 40 éves férje 2021. május 11-én estére beszéltek meg egy találkozót egy, a Dabasi Rendőrkapitányság épületétől pár tíz méterre található helyszínre.

Elmondásuk szerint kulturáltan, nyugodt hangnemben szerették volna rendezni a sorokat, azonban ez nem sikerült. Találkozásuk alkalmával azonnal vitába szálltak, a pár férfi tagja lökdösni kezdte, majd egy alkalommal meg is ütötte feleségét. A fiatalasszony viszonozta férje indulatos bánásmódját, reflexszerűen ő is arcon csapta a férfit. A férj ekkor a zsebéből kést rántott, azonban azzal hadonászni sem volt ideje, a dabasi rendőrök azonnal megtörték a családi viszályt. Az elkövetés eszközét - a földre dobott kést - a helyszínen megtalálták és lefoglalták, mindkettőjüket előállították.

A férfivel szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, a nővel szemben pedig garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt, szabadlábon hagyásuk mellett folytatja le a további eljárást a Dabasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából