Ugrás a cikkhez
Reklám

Kedveskedéssel és hazugságokkal vezették meg azt a 17 éves lányt, aki mit sem sejtve szállt be a számára ismeretlen emberek autójába Budapesten. Néhány perccel később már egy családi házban találta magát, ahol ketten is megerőszakolták. A Ripostnak üzent a fiatal lány, akit több órán keresztül tartottak fogva - írja a kormányzati bulvárlap.

A Ripost információi szerint augusztus 3-án egy XIX. kerületi dohánybolt előtt várakozott K. Dóra (a védelme érdekében megváltoztatták a nevét), akihez odalépett egy férfi és megszólította. A lány ekkor még nem sejthette, hogy óriási veszélyben van (ha nem egy "érzékenyített" lányról van szó, akit cigányok szólítanak meg, akkor nem csak sejti, hanem tudja is, hogy óriási veszélyben van, így az eset tovább nem is folytatódhatott volna - Kuruc.info szerk.), és néhány perc múlva meg fogják erőszakolni. A lapnak a lány barátnője mesélte el a részleteket.

Barátságosak voltak az "idegenek"

K. Dóra barátnőjének beszámolója szerint a lány először semmi rosszat nem feltételezett az idegenekről, ugyanis udvariasak voltak.

„Úgy tudom, hogy Dóri ott állt a dohánybolt és a mellette lévő kisebb üzlet közötti részen, amikor egy férfi odament hozzá. Kedves volt, bókolt neki, felajánlotta, hogy az üzletből hoz neki kávét és egy energiaitalt. Dóri belement, de hatalmas hiba volt. Amikor kijött a férfi az üzletből, már ketten voltak, vélhetően a haverjával, vagy ismerősével volt ez az ember” – idézi fel a részleteket a barátnő.



Ebből a dohányboltból hozott kávét áldozatának a későbbi erőszakoló (Fotó: Ripost)

A bolt kamerája mindent rögzített

A lap munkatársai felkeresték az érintett üzletet, ahol az aznap dolgozó eladók rögtön mesélni kezdtek az esetről.

„Igen, itt voltak a rendőrök, és elvitték a kamerafelvételt!” – kezdte hadarni a pultos lány.

„Először nem is értettem, hogy mi történik, később derült ki, hogy valami szörnyűség van a háttérben. Megnéztem én is a felvételt. Annyi látszik rajta, hogy a lány egyedül álldogál, majd mellé lép egy nagydarab férfi. Ezután elmegy, de nem egyedül tér vissza. Elkísérte egy nagydarab barátja is, akivel együtt hoznak a lánynak egy kávét és egy energiaitalt. Beszélgetnek, majd megérkezik egy drága autó, amit egy férfi vezetett, majd a két társa és a lány közösen beszálltak a kocsiba. Én úgy láttam, hogy a fiatal önként szállt be, gondolom elcsalhatták valamivel” – mondta a bolt eladója.

Egy közeli családi házba vitték, majd megerőszakolták

„Úgy tudom, hogy néhány percig kocsikáztak, majd elvitték ebbe a házba” – folytatta a barátnő.



Ebben az utcában található a családi ház, ahova a lányt vitték (Fotó: Ripost)

„Bementek az épületbe, de onnan már nem volt menekvés. A lányt megerőszakolta a két férfi, akik nem sokkal korábban még végtelenül kedvesek voltak vele.”

A lap munkatársai elmentek abba az utcába, melynek egyik házában fogva tartották a lányt. A szomszédok megdöbbentő dolgokról számoltak be.

„Láttunk rendőröket annál a háznál parkolni a napokban” – mutatott rá az asszony az egyik épületre.

„Ott korábban többen is éltek,

ám most csak egy roma férfi lakik, akinek elég zűrösnek kinéző barátai vannak.

Én az egyik nap arra kaptam fel a fejem, hogy előttük egy ezüstszínű, külföldi rendszámos drága autó áll” – mondta az asszony.



Innen rabolták el a lányt, aki a két üzlet között állva várakozott éppen (Fotó: Ripost)

Sikerült megszöknie a lánynak

„Miután megtörtént az erőszak, a két férfi Németországról kezdett beszélni Dórinak. Azzal kecsegtették, hogy ott majd milyen jó élete lesz” – folytatta a barátnő. „Azt mondták neki, hogy rengeteget fog keresni, nem lesz semmiben sem hiánya. Ám előtte elvitték egy közeli ruhaboltba, hogy új ruhákat vegyenek neki, ahol Dóri kihasználva az alkalmat, az egyik eladótól segítséget tudott kérni. Ők értesítették a rendőröket, a két férfi pedig azonnal menekülőre fogta.”

Megszólalt az áldozat

A lap munkatársa megkereste Dórát, aki nem zárkózott el a nyilatkozattól, de az őt ért sokkhatás miatt egyelőre nem tud beszélni a történtekről.

„Telefonon nem vagyok képes beszélni az átélt dolgokról, de válaszolok majd minden kérdésre!” – írta a lány.

Friss: Többször ellentmondásba keveredett kihallgatásán a cigányok által állítólag megerőszakolt lány





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából