Ugrás a cikkhez
Reklám

Biztonsági kamera előtt, fényes nappal, egy bő órája támadták meg gátlástalanul a Szabadság téri református templomot, illetve Horthy Miklós szobrát, vörös festékkel komoly rongálást okozva. Hegedűs Loránt lelkipásztor már intézkedett a helyrehozatal érdekében, a rendőrség pedig éppen helyszínel - írja bejegyzésében Novák Előd.

A Mi Hazánk alelnöke rámutat: hiába is várjuk Karácsony Gergely elhatárolódását, ő épp felbujtónak tekinthető, hiszen a Mi Hazánk nemzeti összefogással tartott, tavalyi és idei Horthy-felvonulása kapcsán is uszított a megemlékezés ellen. A szobrot legutóbb június 4-én koszorúztuk meg a sikeres revíziókról elnevezett Hazatérés templomának lépcsőjén. Elvárjuk a rendőrségtől, hogy ugyanolyan gyorsan állítsa elő a felelősöket, mint ahogy a Horthy-felvonulásunk után előállította a Szent Korona másolatát békésen hordozó gárdistákat.

Világszerte divat lett az európai, fehér ember történelmének átírása, dicső múltja emlékeinek elpusztítása. A Mi Hazánk Mozgalom nem fogja hagyni, hogy Magyarországon is hősi szobrokat döntsenek le a felforgatók. Bár Pokorni Zoltán fideszes polgármester is uszít a hegyvidéki turulszobor ellen, de megvédjük azt. Elég volt a szélsőliberális randalírozókból! - szögezi le Novák.

Frissítés: aki információval tud szolgálni a biciklis nőnek tűnő elkövetőről, jelezze a novak.elod@mihazank.hu címen!

A biztonsági kamera felvétele:

2. frissítés: újabb videó:

(VK-link itt, Bitchute itt)

Szombati frissítések: A Facebookon büszkén vállalta tettét a magyargyűlölő

Itt olvasható Tóth Edit Facebook-bejegyzése, természetesen lementettük:




Ő az elkövető:







És a tette:




Facebook-profil

YouTube-csatorna

A veres kéz és a számla, további székelygyűlöletbe csomagolva:










Kihallgatták "T." Editet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. július 3-án 13 óra 48 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten az V. kerületi Szabadság térnél található Horthy szobrot valaki vörös festékkel leöntötte - írja a rendőrségi honlap.

A BRFK rendőrei a helyszínen szemlét tartottak, adatot gyűjtöttek és a kerületi rendőrkapitányság rongálás vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.



Amikor kereste a rendőrség, még Tóth Edit volt

A bevezetett nyomozati cselekmények és a széleskörű adatgyűjtések eredményeként a belvárosi nyomozók még aznap azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 45 éves budapesti nőt, aki ellen - mivel bejelentett lakcímén nem volt elérhető - elfogatóparancsot adtak ki. A nő ezt követően a rendőrségre bement.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói T. Editet rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Őket is gyűlöli: "Istentől kapott értékeinkre saját szülőföldünkön, az ő tenyerén kell vigyáznunk"

Kapcsolódó: Zavar az éterben

Korábban írtuk:

- Karácsony undorral és megvetéssel fogadta a Horthy-felvonulást - Mi Hazánk: a főpolgármester megbukott történelemből

- Összefújta a szemetet a Mi Hazánk-vonulás: Gyurcsányék a horthyzmus írmagját is kiirtanák

- Pokorniék átminősítenék a turulszobrot, az új második világháborús emlékmű már sokkal kóserebb lesz

- Szoborvédő akciócsoportot szervez a Mi Hazánk





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából