Ugrás a cikkhez
Reklám

Kedden számoltunk be róla, hogy Cserkeszőlőn pofás kis kampányeseményt kanyarított egy 56 férőhelyes parkoló átadásából a helyi politikai vezetés. Az "innovatív parkoló" elkészültét a község megünnepelte, ahogy azt illik: volt szalagátvágás, kivezényelt iskolások, beszélt Boldog István, a választókerület fideszes országgyűlési képviselője, a megyei közgyűlés alelnöke és a polgármester, Szokolai Lajos is.

Szerdán azonban egy helyben lakó olvasójától azt az információt kapta az Index, hogy a nagy csinnadrattával átadott, 47,1 millió forintért (37,1 millió forint költségvetési, 10 millió forint uniós támogatás) kivitelezett parkolóban már az átadás másnapján (!) fel is bontották a térköveket, a képek tanúsága szerint legalább egy helyen.

Hogy miért? A beszámoló szerint Cserkeszőlőn optikai kábelhálózatot fektetnek, és, ahogy fogalmazott, "nem sikerült az önkormányzatnál illetékes műszaki előadónak a két kivitelezést úgy összehangolni, hogy egyik a másikat ne akadályozza, vagy az egyik miatt a másikat ne kelljen felbontani".

A parkoló jelen állapotában kétségkívül a projektleírásnak megfelelően innovatív, egy ponton így fest:




Hogy megtudják, miért nem hangolták össze a beruházásokat, mennyibe kerül ez a manőver az önkormányzatnak, és egyáltalán miben állna a parkoló innovatív mivolta, a lap kapcsolatba lépett Cserkeszőlő polgármesteri hivatalával. Telefonon csak a hivatali asszisztenssel sikerült beszélniük, aki nem adta meg a jegyző vagy az alpolgármester telefonszámát, így a kérdéseket elküldték az önkormányzat központi címére. Azt az ígéretet kapták, hogy a téma ismeretében megkérdezik az alpolgármestert, nyilatkozna-e, de visszajelzés azóta sem érkezett.

Korábban írtuk: A tanúba illő jelenetek: a fideszes képviselő átadott egy parkolót, kivezényelték az összes gyereket

"Újabb értékkel gazdagodott Cserkeszőlő. A most kialakított 56 férőhelyes parkoló az ott élők kényelmét, az iskolába járók biztonságát szolgálja majd!" - közölte Boldog István fideszes képviselő a Facebookon.

A közösségi oldalra feltöltött galéria szerint szinte az összes cserkeszőlői gyereket kivezényelték az eseményre, az egyik fiú még trombitált is Boldognak.










Bármilyen hihetetlen, ezért volt a felhajtás:




(hvg nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából