Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy év hallgatás után saját vlogján nyilatkozott pártpolitikáról és az önkormányzati választásokról a korábbi ellenzéki politikus - vette észre a hvg.




„A Jobbikkal sem értek egyet ebben a nagy összefogásban” – mondta Vona Gábor a 21Vlog élő adásában. A Jobbik volt elnöke Stumpf Andrással, a Válasz Online újságírójával beszélgetett az ellenzéki együttműködésről, amellyel kapcsolatban kijelentette: "számomra a néppártosodás azt jelenti, hogy a Jobbik a Momentummal vagy az LMP-vel működik együtt, de az, hogy az MSZP-vel, illetve a DK-val, ez számomra elképzelhetetlen." (Pedig pont az általa elindított balliberális nyitásnak az egyenes következménye ez, hiszen olyan nincs, hogy elkurvulunk, de csak egy kicsit... Aki erre a szakmára adja a fejét, annak nincs megállás, egyik kliens jön a másik után. Korábban egyébként az LMP-vel is teljesen elutasítók voltak, kis buzik zsidó pártjának tartva őket - nem is alaptalanul - a szerk.)

- Én továbbra is azt képviselem, hogy se Orbán, se Gyurcsány – jelentette ki Vona Gábor.




Az ellenzéki politikus nagy hibának tartja - nem csak a Jobbik, hanem az egész ellenzék részéről -, hogy összekeverik az önkormányzati választások logikáját, az országos politikai stratégiákkal. "Az önkormányzati választásokon ne legyenek pártok!” – jelentette ki Vona, aki ezt azzal magyarázta, hogy nem jó, ha a helyhatósági választásokon a pártpolitika érvényesül.

Korábban írtuk: Igen, megcsináltuk!





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából