Ugrás a cikkhez
Reklám

Sokan jelezték, hogy e-mailt vagy telefonhívást kaptak úgy, hogy korábban Jobbik-tagok vagy szimpatizánsok voltak, aláírtak a Jobbiknak többször, de már jelezték az elmúlt hónapokban, hogy többé ne keressék őket. A jelek szerint főként a címlistáikról leiratkozó, csalódott jobbikosoknak (potenciális Mi Hazánk-osoknak) küldtek választást elügyeskedni próbáló üzeneteket. A Mi Hazánk és mellesleg a Kétfarkú Kutyapárt esélytelenségével kampányolnak a legutóbbi egyre biztatóbb adatokat (lásd a kapcsolódó anyagainkat) figyelmen kívül hagyva.

Egy Facebook-csoportban az alábbiak szerint számoltak be a telefonos csalásról:

Kedves szavazatszámlálók!

Egy órával ezelőtt erről a számról: 30 713 5450 felhívott egy Fókusz nevű közvéleménykutató társaság, hogy jelen állás szerint a Mi Hazánk és a Kétfarkú kutya 2 %-on állnak,és nem is fogják elérni az 5 %-ot,tehát a rájuk leadott szavazatok elvesznek, mert szétosztják őket,így az én szavazaton akár a DK hoz is kerülhet!

Nézetem szerint ez befolyásolás és csalás. Honnan tudják reggel 10 órakor, ki fogja elérni este 7-re az 5 %-ot?

Mások is megerősítették, hogy a közvélemény-ferdítő bűnözők erről a számról hívták.A Jobbiknál is érzékelik, hogy nagy a tét, de aligha a "történész-demográfus-törvénykező" Sneider az agy a háttérben

Egy olvasónk az alábbi e-mailt továbbította portálunknak (konkrétan az angelnagy8@gmail.com vélhetően kamucímről küldték):

Sokkoló! A Mi Hazánkra és a Kuytapártra adott szavazat biztosan elveszik, egy része a DK-hoz kerül majd!!

Vigyázat!

Ha most a Mi Hazánkra és a Kétfarkú Kutyapártra szavazol biztosan elveszik a szavazatod és a Gyurcsótány DK-ját segíti az elveszett szavazatod!!!

Miért is?

Háttérinfók:

Mert az Ep választáson az 5%-ot el nem ért pártokra adott szavazat nemcsak biztosan elveszik, hanem hozzáadódik a bejutó pártok szavazataihoz, mint töredékszavazat így a Gyurcsány a DK-ja is kapni fog belőle és nekik egy bejutó képviselő már biztos de sok töredékszavazat elhozhatja nekik a második bejutó ep képviselőt is aki nem más, mint a Jordán pozitív Molnár Csaba!! :(

Ha biztosan 5% alatti pártokra szavazol, akkor Gyurcsány Ferencre is szavazol, amely a hazaárulás kategóriája már!
Azon pártok amelyek már biztosan nem jutnak be az európai parlamentbe:
Biztosan 5% alatti (NEM bejutó)
Mi Hazánk (csak 2%)
Kétfarkú Kutya Párt (csak 2-3%)
Teljesen világosak az adatok hiszen a Medián, Závecz, Idea Intézet, Nézőpont, Századvég, Publicus friss áprilisi-májusi közvéleménykutatásai alapján átlagolt és összegzett adatok ezek.
Nézd meg magad az adatokat, ha nem hinnéd el!!

https://kozvelemenykutatok.hu/

Hazánk sorsa sokkal fontosabb hogy elvicceld a Kuytapártra való szavazással, vagy a Mi Hazánkra adott elveszett szavazattal a Dobrev-klánt és Gyurcsányt segítsd!

Értékes a szavazatod ezért ne vesszen el és ne kerüljön át Magyarország ellenségéhez!

Ne szavazz az esélytelen Mi Hazánk Mozgalomra és a Kétfarkú Kutyapártra!

Add tovább!

Hasonló minta. Egyre több jel utal arra, hogy a nagy ellenálló Jobbik attól sem riad vissza, ha ezzel egyeseket akár nem magához csábít, hanem a valójában már haveri DK-val riogatás miatt a legfőbb ellenségnek beállított Fideszhez küld, csak nehogy a Mi Hazánk - és a kétfarkúak -  mandátumot szerezzenek, elvégre a nemzeti radikális szavazókat elhajtották, a balliberálisokon pedig osztozni kell. Miközben ők ki vannak akadva a közvélemény-kutatókra, mert kínosan rosszul szerepelnek náluk, és ők voltak azok, akiket 2009-ben még alulmértek, mégis kiváló eredménnyel jutottak be az EP-be. De az még egy másik Jobbik volt...

Frissítés: Hangfelvételen a választási bűnöző

A nem létező "Fókusz Közvéleménykutató Intézet" nevében telefonál egy állítólagos Horváth Róbert. Aki felismeri a hang alapján a személyt, az jelezze a szerk@kuruc.info címen!

Íme a hangfelvétel. A hívás szintén a fentebb említett 30/ 7135 450 számról érkezett. A bevándorláspárti DK miatti rettegtetés csalóka, ez alapján azonban hiába tűnhetne fideszesnek az akció, mindneki tudja, hogy Orbánéknak nem érdeke a kisebbnek tartott pártok ellen agitálni, ha csak nem sejtik, hogy valójában a Mi Hazánk be fog jutni... De így a Jobbikhoz is hajtaniuk maguk mellett szavazókat nekik sokkal kevésbé jön jól, mint a kétségbeesett Heller-kedvenc néppártnak. Biztos véletlen, hogy a hívásokat azok kapják, akik az elérhetőségüket korábban Kubatovék helyett a Jobbiknak vagy pártközeli szervezeteknek adták meg.

2. frissítés: Soundcloudon regisztráció nélkül is meghallghatható

3. frissítés: A Jobbik telefonos választási csalásának magyar (?) hangja: Kiss Zoltán Imre

A ballibbé vedlett párt telefonon elkövetett választási csalásának hangja - aki még a nevét is lehazudja a felvételen - Kiss Zoltán Imre, Szabó Gábor Jobbik-pártigazgató közvetlen munkatársa, a párt budafoki tagja, a Jobbik Ifjúsági Tagozat budafoki elnöke. Nem mellesleg a Dobrev-félékkel együtt tüntikéző Jobbik fizetett alkalmazottja.

Alább összevethető jellegzetesen idegesítő hangja "Horváth Róbertével":


(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

- Külföldi felmérés: egy hónap alatt rengeteget erősödve 8,3 százalékon áll a Mi Hazánk

- Nézőpont: az Orbán-pártot Gyurcsányé követi, a Jobbik a negyedik helyre csúszott vissza

- A Medián 3 százalékra méri a Mi Hazánkat - 2009-ben a Jobbiknak mért 4-ből majdnem 15% lett

- Egy belső Závecz-felmérésben már 3,4 százalékon áll a Mi Hazánk - bajban a ballibek, de jól halad a törpepártosodás

- A Fidesz tízszer, az MSZP és a DK együtt négyszer annyi szavazatra számíthat, mint a küszöbig süllyedt Jobbik

- Nézőpont-felmérés: 3%-ot erősödött a Mi Hazánk

- Nézőpont: a Mi Hazánk, a Momentum és a kétfarkúak is bejuthatnak az EP-be

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából