Ugrás a cikkhez
Reklám

Rendszeressé vált a ballib feminista akciócsoport közlemény-küldözgetése: korábban az Alföldit példaképének tartó trágár diáklányt sztárolták együtt, kedden is volt egy közös közleményük, most pedig itt a legújabb. Ürügy mindig van, ha nincs, csinálnak: most a Bangóné nevű nőtestvérük "testi épségét" fenyegették meg. Állítólag. Az elvtársnők lassan létrehozhatnának egy saját hírügynökséget is, például Traktorosnők Közleményező Bizottsága néven... Elnökük csakis az élmunkás Vadai lehetne, helyettese Bundás Andi.



Kurva erős kép lenne...

Az ellenzéki képviselőnők kiállnak Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő mellett

A Fidesz és vadhajtásai által folytatott gyűlöletkampány az ellenzéki képviselőkkel szemben újabb szintre lépett. Az eddigi gyűlölködő riportok, cikkek, kommentek és levelek után Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője, egy fehér porral teli borítékot és egy névtelen fenyegető levelet kapott.

2019-ben odajutottunk, hogy Orbán Viktor gyűlöletpolitikája miatt az ellenzéki képviselők életveszélyes fenyegetéseket kapnak.

Az ilyen esetek után közösen kell kiállnunk az erőszakkal szemben. Közösen ítéljük el az erőszak minden formáját és szolidaritást vállalunk mindenkivel, akit a kormányzati gyűlöletpolitika hatására fenyegetés ér!

Bősz Anett - országgyűlési képviselő

Demeter Márta - országgyűlési képviselő

Gurmai Zita - országgyűlési képviselő

Hohn Krisztina - országgyűlési képviselő

Kunhalmi Ágnes - országgyűlési képviselő

Potocskáné Kőrösi Anita - országgyűlési képviselő

Schmuck Erzsébet - országgyűlési képviselő

Szabó Tímea - országgyűlési képviselő

Szél Bernadett - országgyűlési képviselő

Vadai Ágnes - országgyűlési képviselő

Varga-Damm Andrea - országgyűlési képviselő




Korábban írtuk: Bangónénak lisztet küldtek a "terroristák" - talán azért, hogy bohóckodás helyett néha főzzön is valamit





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából