Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy elég aprólékosan összerakott, két és fél perces animációs videót tett közzé a Twitteren az ALDE, az Európai Parlamenthez tartozó európai liberálisok szövetsége. A videóban arra figyelmeztetnek, hogy 2010, vagyis a Fidesz hatalomra kerülése óta az EU-s pénzeket Orbán Viktor és a Fidesz arra használja, hogy a saját köreit gazdagítsa - írja az Index.

Az angol nyelvű videóban elhangzik, hogy Orbán és kormánya

"Nem így kell elkölteni az európai pénzeket" - zárul a videó, és még megjegyzik, hogy kétszínűség az EU-t kritizálni, miközben a másik oldalon az "EU pénzeiből" gazdagodik Orbán köre. A legvégén felteszik a kérdést: az Európai Néppárt meddig akar még olyanokkal közösködni, mint a Fidesz?

Azt is írják a bejegyzésükben, hogy az adófizetők pénzéből készül "lejáratókampányra" a Fidesz Guy Verhofstadt, Judith Sargentini, és az EP-szavazás eredménye miatt.

The Hungarian Govt launched a taxpayer-funded campaign attacking @guyverhofstadt @judithineuropa and democratic vote of @Europarl_EN. Perhaps the Hungarian people should watch this video, make up their own mind & ask Mr Orban to respond! @zoltanspox pic.twitter.com/fRkojxdrd0

— ALDE Group (@ALDEgroup) 2018. szeptember 19.




Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából