Ugrás a cikkhez
Reklám

Mégpedig azért, mert lehetséges, hogy nem készülnek el a nekik szánt táborok, azaz, khmm, megfelelő épületek. Alább a HírTV cikke és videója:




Alternatív helyszínekben is gondolkodnak a budapesti Maccabi Játékok szervezői – erről a szervezőbizottságban részt vevő Mazsihisz elnöke beszélt a Hír TV-nek. Heisler András még mindig reménykedik abban, hogy az eredetileg a Kerepesi út és a Salgótarjáni út által közrezárt területen időre megépülnek a versenypályák és kiszolgáló épületek. Ha mégsem, akkor is megtartják a játékokat, csak más helyszíneken.

„Mi reménykedünk abban, hogy ez a terület addigra el fog készülni. Ha véletlenül nem, és mondom, ez hónapokon belül kiderül, akkor ennek a szervezőcsapatnak az a feladata, hogy alternatív helyeket találjon. Budapesten egyébként van nagyon sok alternatív hely, ahol lehet különböző sporteseményeket lebonyolítani, de akkor nagyon szét lesz szórva a Maccabi Játékok. Számunkra sokkal praktikusabb, egyszerűbb, költséghatékonyabb lenne, hogyha egy helyszínre, vagy csak néhány helyszínre koncentrálnánk” – nyilatkozta.

Május elején, alig néhány nappal a pályázat kiírása után visszavonta a kiíró, a Nemzeti Sportközpontok a helyszínek építésére vonatkozó pályázatot. A Maccabi Játékokat jövőre, július 29-e és augusztus 7-e között rendezik meg Budapesten.

Korábban írtuk:

- A Mazsihisz elmagyarázza: azért kell 32 milliárdot beleölni a Makkabi-játékokba, hogy szegény zsidó fiataloknak később is legyen majd lehetőségük a sportolásra

- "Isten ajándékaitól" nem sajnálják a pénz(ünke)t: 2 helyett több mint 30 milliárdba kerül a judapesti zsidó olimpia
- Legalább hússzor többe kerül a zsidó olimpia Budapesten, mint Berlinben

- Több mint 3 milliárdunkba kerül a zsidó frusztráció azon vágya, hogy legyen egy olimpia, ahol ők is nyerhetnek érmeket





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából