Ugrás a cikkhez
Reklám

Azzal, hogy Márki-Zay Péter szerint Trianon lesz, ha a Fidesz nyer április 8-án, a hódmezővásárhelyi polgármester hadat üzent a kormánynak, a Fidesznek és Orbán Viktornak – mondta Lázár János, miután bejelentette a választási kampányban, hogy a tervezettnél tíz nappal korábban, kedden átadják a települést elkerülő utat.

A fideszes politikus hozzátette: ha a polgármester háborúskodásba taszítja a várost, akkor nem a Fidesz fog az ország számára, hanem Hódmezővásárhely számára fog Márki-Zay Péter Trianont jelenteni.

A Facebookon közvetített bejelentkezésben a kancelláriaminiszter azt kérte Hódmezővásárhely polgármesterétől, hogy a város ügyeivel foglalkozzon: kár háborúzni Orbán Viktorral vagy a Fidesszel. Ha a polgármester háborúzni akar, akkor a város Lázár szerint elveszti egy régi barátját, szövetségesét.

A fideszes politikus úgy véli, Márki-Zaynak a városért kell dolgoznia, nem a várost felhasználnia a miniszterelnöki ambícióira. „Ez egy veszélyes, hibás dolog” – mutatott rá Lázár, hozzátéve, hogy nem haragszanak, nem sértődtek meg, és szeretnének együttműködni Márki-Zayjal.

(MNO)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából