Ugrás a cikkhez

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi rendőrkapitánysága rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő és egy férfi 2017. augusztus 11-én 18 óra körül a Budapest IX., Üllői úton kitépték a sértett nyakából a nyakláncát a rajta lévő medállal együtt, majd elmenekültek a helyszínről. A sértett lánya megpróbálta édesanyja értékeit visszaszerezni, ezért őt az elkövetők egyike bántalmazta.A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a térfigyelő kamera felvételén szereplő nőt és férfit.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható nőt és férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Police.hu)

Kapcsolódó: Egy fajgyalázó "magyar" nő üzenete: remélem, soha többet nem kell ebbe az országba tenni a lábunkat!Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából