Ugrás a cikkhez
Reklám

Kriminálpszichológusok segítségével állították fel a tettesek profilját: kiderült, hogy valószínűleg munkatársak voltak a gyilkosok.

A Magyar Idők értesülése szerint a 2013. szeptember 25-én kocogás közben meggyilkolt Kardosné Gyurik Krisztina két gyilkosának DNS-profilja nem szerepel az Európai Unió adatbázisában nyilvántartott bűnözők mintái között és a magyar bűnügyi adatbázisban sem találtak egyezést. Ezek alapján az elkövetők unión kívülről érkezett külföldiek, vagy olyanok, akik egészen eddig nem követtek el bűncselekményt. (Vagy olyanok, akikre egészen eddig tett magasról a "rend"őrség - a szerk.)




A rendőrök szakemberek segítségével felállították az elkövetők profilját. Úgy vélik, egy idősebb és egy fiatalabb férfiról van szó, az idősebb volt a domináns, ő erőszakolta, majd fojtotta meg a nőt, a fiatalabb az áldozat lefogásában, összekötözésében segíthetett. Eredetileg valószínűleg nem is akarták megölni a nőt, a dolgok irányítása kicsúszhatott a kezük közül, ez vezetett a gyilkossághoz. A két férfi jól ismerhette egymást, valószínűleg munkatársak lehetnek. (Vajon a gaztett a munka utáni szórakozásuk volt, vagy a "munkájuk"? - a szerk.)

(Blikk)

Kapcsolódó:

- Ketten gyilkolhatták meg a futónőt - Januárban valószínűleg meghosszabbítják a soroksári nyomozást

- Soroksári gyilkosság: speciális csomóval kötözték meg a családanyát

- Egy éve történt a soroksári gyilkosság: minden szálat lenyomoztak, mégis holtponton az eljárás

- A Jobbik országos elnöksége egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánl fel a soroksári gyilkosság feltárására
- Soroksári gyilkosság: "Két kiáltást hallottam, artikulálatlan volt és tele félelemmel"
- Keményen küzdhetett az életéért a Soroksáron szeptemberben meggyilkolt édesanya - betört orrú, sérült kezű elkövető(ke)t keresnek
- "Gerinctorna": magamtól nem mertem volna ilyet írni - magyarázkodik "Norbi"
- "Olyan, mintha a Sátán elküldte volna a veszett kutyáit, hogy tépjék szét a feleségemet"




Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából