Ugrás a cikkhez
Reklám

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája azt a rendőrtisztet, aki csütörtök délután csepeli lakóhelyén rálőtt a társasház közös képviseletét ellátó cég alkalmazottjára.

A IX. kerületi rendőrkapitányságon alosztályvezetőként dolgozó alezredes a gyanú szerint szóváltásba keveredett a társasház közös képviseletét ellátó cég alkalmazottjával, melynek során engedéllyel tartott önvédelmi fegyverével többször a mennyezetbe lőtt, majd egy vasajtón keresztül célzott lövést adott le a távozó sértettre.



Csakis igy történhetett (de ez csupán illusztráció)

Az ajtón áthatoló lövedék centiméterekkel kerülte el a közös képviselő alkalmazottját.

A hiradó.hu értesülései szerint a lövöldözés után a rendőr megpróbálta eltüntetni a bizonyítékokat. Úgy tudják, összeszedte a töltényhüvelyeket és azokat lehúzta a vécében.

A rendőrtisztet az időközben a helyszínre érkező kollégái elfogták. A férfi ellen a Budapesti Nyomozó Ügyészség pedig emberölés kísérlete miatt indított eljárást és kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

A nyomozási bíró a szökés, elrejtőzés, valamint a tanúk befolyásolása és a bizonyítékok eltüntetésének veszélye miatt elrendelte a rendőr előzetes letartóztatását.

Nem ismerte el

A rendőr nem ismerte el a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

A lövöldözés után azt hazudta az összegyűlt lakóknak, hogy nem emberre célzott, hanem csak meglátott egy egeret az ajtón, azt akarta lelőni.

(Híradó nyomán)

Korábban írtuk: Nem csak az MNA udvarán kellene sepregetni: emberre lőtt egy részeg csepeli rendőr





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából