Ugrás a cikkhez
Reklám

Csöppet sem meglepő, hogy miközben hivatalos, hatósági iratok alapján egyre világosabb Rogán Antalnak és az éjszakai élet császárának románca, a propagandaminiszter igyekszik menekülni a sajtó kérdései elől. Több nem kormányközeli sajtóorgánum is megerősítette, hogy Rogán mai sajtótájékoztatójáról nem kaptak értesítést sem a kormányzati kommunikációért is felelős kabinetminisztériumtól, sem bármely más kormányzati szervtől.

A sajtótájékoztatójáról Rogánék lényegében csak a Habony Műveket értesítették, ám szerencsétlenségükre szóban kitudódott a titkolt esemény helyszíne és időpontja, ezért azon végül nem kizárólag mikrofonállványként funkcionáló orgánumok vettek részt. Bár a „közszolgálati” MTI – amely minden jövőbeni politikai eseményt előre szokott jelezni – jelen volt és tudósított az eseményről, vagyis megkaphatta a meghívót, asszisztált az esemény és az azon feltett, a Fidesznek kényes újságírói kérdések eltitkolásához.

A Jobbik továbbra is szeretné tudni: indul-e vizsgálat Rogán Antal alvilági kapcsolatai miatt? Vajon ha Portik Tamás bíróság előtt tett tanúvallomását a maffiakormány hazugságnak minősíti, mi alapján lesz hiteles Vizoviczki László Rogánt védő egyszerű sajtónyilatkozata? Mennyi belvárosi ingatlanügylet után kapott kenőpénzt a propagandaminiszter? - kérdezi közleményében a Jobbik.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából