Ugrás a cikkhez
Reklám

A Kerékpárőrültek klubja Facebook-oldal számolt be a szívmelengető befogásról. "Kerékpártolvajt fogtak! Tescóban a mozgólépcső mellől vitte volna a bringát!" - adja hírül kicsit szűkszavúan, de annál szebben dokumentálva a közösségi csoport.



Itt állt a kerékpár



Itt már alakul a látvány

Érthető az óvatosság annak tükrében, hogy olyan országban élünk, ahol nem feltétlenül a tolvajt meszelik el, hanem a tulajdonát védőt, de néhány részlet azért megismerhető.

A hozzászólásokból kiderül, hogy az eset a fővárosban történt, konkrétan a Soroksári út és a Koppány út sarkánál lévő  Tescóból lopott (volna) kerékpárt ez a nem hiába született. Öröm az ürömben, hogy bár túlélte, de azért egy időre - a szakszerűen megkezdett kezelés hatására - csak lement alfába.



Itt fekszik a tolvaj

Úgy tűnik, a csínytevőt lefülelők szerencsére még éppen be tudták adni az "érzéstelenítőt", mielőtt az meglépett volna aznapi legújabb drótszamarával.

A képen pihenő kerékpárRAJongót a mentő vitte el, és - bár ne legyünk telhetetlenek -, de végződhetett volna ennél is szerencsésebben  a történet:



Kép: Scenic

Frissítés: Critical Mass 2016



Kép: olvasónktól

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából