Ugrás a cikkhez
Reklám

A MÖM hírszolgálata is megosztotta tapasztalatait a debreceni "menekült"ügyi demonstrációról:

Tegnap a kora esti órákban (a beszámoló tegnapi keltezésű - a szerk.) érkeztem meg Debrecenbe dr. Bakucz Gabriellával a Szebb Jövőért Alapítvány képviselőjével, arra a demonstrációra amelyet Keresztesy Gergő helyi lakos hirdetett és szervezett meg.

Gergő ezzel a kezdeményezéssel gyakorlatilag felvállalta a bevándorlókhoz köthető, és a debrecenieket egyre fokozottabban aggasztó probléma képviseletét.

Mire a megadott helyszínre érkeztünk, a Penny parkolója már zsúfolásig megtelt a demonstrációra érkezőkkel, köztük a MÖM néhány hajdúsági tagjával.

A rendezvényről készült már több összefoglaló híranyag, ezért inkább az ott tapasztalt benyomásokról és tényekről írok néhány sorban.




Elöljáróban megjegyezném, hogy akinek eddig bármiféle kételye támadt volna a bevándorlás kérdésének súlyosságával kapcsolatban, azt biztosíthatom, hogy a helyzet nemcsak súlyos, hanem egyben rendkívül aggasztó is. Amit a Sámsoni úton tapasztaltunk, az számomra is jelentősen túlmutatott az eddig ismerteken.

Az első észrevételünk a vonulás közben, hogy az út mellett végig presszók és pénzváltók üzemelnek. Később a menekülttábor elé érkezve feltűntek az egymás után sorakozó taxik is.




Első benyomásra úgy tűnt, mint ha egy észak-afrikai üdülőövezetbe érkeztünk volna. Persze csak abban az esetben, ha nem tudnánk, hogy a naphosszat itt lebzselő afrikai és közel-keleti származásúnak tűnő, szabad mozgásterű idegenek folyamatosan megbotránkoztatják az itt élő lakosokat, és egyúttal félelmet keltenek bennük.

Sétánk ideje alatt a sportosan öltözködő, technikailag jól felszerelt (legmodernebb telefonok, táblagép) idegenek, akik szinte kizárólagosan életerős férfiak, az úttest túloldalán ácsorogtak vagy a környéken levő presszókban voltak bezsúfolódva, ahonnan kíváncsiskodtak kifelé a rendőrség biztosítása mellett.




Miközben Keresztesy Gergő a rendezvény szervezője beszédét mondta, addig alkalmi fotósunk és hírszerzőnk, dr. Bakucz Gabriella ellátogatott az út túloldalára a rendőri biztosítás mögé.

A tábor előtt egymás után sorakoztak a taxik. Az onnan nem messze tartózkodó helyi lakosok, kérdésére azonnal megnyíltak, és mesélni kezdtek. Elmondták, hogy szerintük a taxisoknak nem rossz üzlet a bevándorlás, mivel jelenleg egy biztos bevételi forrást jelent. Továbbá elmondták, hogy az itt tartózkodó bevándorlók feltűnően sok pénzzel rendelkeznek. Azt ugyan nem tudják, hogy honnan és milyen forrásból, de természetesen elképzelésük van, hogy honnan finanszírozzák az úri megélhetésüket. Ezen feltevés teljes mértékben megegyezik a mi általunk gondoltakkal is.




Elmondták, hogy sokan közülük még az alig egy kilométerre levő Penny üzletbe is taxival járnak, mivel annyit vásárolnak, hogy nem tudják elcipelni az árut. Olyan is van, hogy nincs kedvük egy-két táskával elsétálni a szállásra, ezért taxival mennek, és azzal térnek vissza a bevásárló körútról.

De menjünk tovább, mint már említettem az út mentén pénzváltók (minibank), üzemelnek, ahol tömegesen váltják be pénzeiket. Továbbá sorra nyíltak az utóbbi időben a presszók, abban az időszakban, mikor hazánkban egyébként egymás után zárnak be a vendéglátó egységek.




Ezt most személyesen is megtapasztaltuk, hogy a Sámsoni út presszói, tömve vannak bevándorlókkal. A pénzváltók, minibankok még este nyolc órakor is, mielőtt elhagytuk a környéket nyitva voltak a forgalomra való tekintettel.




A demonstrációt követően a visszaúton feltűnt, hogy az idegenek különlegesen jó kapcsolatot tartanak a helyi cigánysággal. De miért is ne lennének jóban? Hiszen ők azok akik jó pénzért intézik a prostituáltakat a menekülttáborban lakó bevándorlóknak.

Összegezve a látottakat, hallottakat, mindamellett, hogy a jobb érzésű emberek már régen elkerülik a környéket, a hölgyek pedig már nem mernek egyedül közlekedni a Sámsoni úton, Debrecenben virágzik a bevándorló-üzletág.




Bankok, szórakozóhelyek, taxik, prostitúció! Felmerül a kérdés, kinek a pénzén zajlik itt ez a fékevesztett Kánaán? Vajon milyen érdekek mentén vezérelve?

Valóban egy újabb bevetett fegyvernem lenne a bevándorlók áradata a keresztényi értékrendű Európa ellen? Az ördögi terv részét képező globális világrend kialakulása nem zajlik elég gyorsan, vagy talán veszélyben van ennek végkifejlete? Kik állhatnak mind ennek háttérében, és kik pénzelik a bevándorlókat?

Mivel mi nem Afrikából, hanem csupán Békéscsabáról érkeztünk Debrecenbe, nagyjából üres zsebbel és számtalan kérdéssel hagytuk el a várost. Megerősödve abban a meggyőződésünkben, hogy itt valami nagyon nincs rendben ebben az egész történetben.

A bevándorlók pedig közben csak jönnek és jönnek és özönlenek!

László Attila

Korábban írtuk: Szolidaritási tüntetés volt a bevándorlóbűnözésnek kitett debreceniek mellett





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából