Ugrás a cikkhez
Reklám

Sz. Sándornál az verte ki a biztosítékot, hogy az öccse összetűzésbe keveredett egy diáktársával, és ezt számon kérték rajta. Bement az esztergomi iskolába, ahol előbb a másik diáknak ment neki, majd annak apjának is. Három ember ellen is vádemelést javasol a rendőrség.

Csoportosan elkövetett garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 22 éves Sz. Sándorral, a 38 éves Sz. Antallal és fiatalkorú lányával szemben, akik március 20-án egy esztergomi általános iskolában bántalmazták egy ott tanuló diák apját.

Sz. Sándor a testvérét ért sérelmet kívánta megtorolni, ezért ment be 2013. március 20-án az iskolába. Öccse összetűzésbe került egy diáktársával, ezért annak családja bement az iskola igazgatójához, hogy megbeszéljék a történteket. Sz. Sándor nehezményezte, hogy számon merték kérni testvérén előző napi tettét, ezért ő is bement az intézménybe és bántalmazta a diákot. Ennyivel azonban nem elégedett meg.

Délután ismét visszament az iskolába, betörte az előtér bejárati üvegét, majd nekitámadt a bántalmazott fiú édesapjának. Sz. Antal nem hagyta magát és fiatalkorú lányával ellentámadásba lendült.

- A három személy viselkedése az iskolában és környékén tartózkodókban riadalmat és megbotránkozást keltett, ezért garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellenük az Esztergomi Rendőrkapitányság, melyet vádemelési javaslattal megküldött az Esztergomi Járási Ügyészségnek - tájékoztatta a kemma.hu-t a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

(Kemma nyomán)

Kapcsolódó:

- Friss hír a cigánytenyészetről: harmincmilliós hátszél a Fekete Seregnek

- Csak hivatkozási alapnak kell a törvény, eszükben sincs alkalmazni: ez a tanárverő cigány szuka is megúszta



Friss hírek az elmúlt 24 órából