Ugrás a cikkhez
Reklám

Kedves Olvasóink!

Fölöttébb megtisztelő azon igyekezetük, hogy amint meglátnak valami fontos hírt, azonnal el szeretnék küldeni nekünk, hogy foglalkozzunk vele - és gyakran meg is teszik. Ez azt jelenti, szeretnek bennünket, tetszik Önöknek, ahogy a híreket tálaljuk vagy kommentáljuk, és szeretnék, hogy minél naprakészebbek legyünk.

De az ellenkező hatást érik el azzal, ha anélkül küldik, hogy megnézzék, nem jelent-e már meg véletlenül. Ne feledjék, híroldal vagyunk, igyekszünk minél hamarabb hozni a híreket - de csak a munkánkat nehezítik a tájékozódás nélküli linkküldözgetéssel, eredeti szándékukkal éppen az ellenkező hatást érve el ezáltal.

Két példa tegnapról és máról (de sajnos több tízből válogathatunk):

Egyik olvasónk azért nem látta a hírt, mert ugyan ki volt emelve, de már az alsó sorba süllyedt. Amikor figyelmeztettük, hogy köszönjük, lassan egy napja kiemelt anyag, megjegyezte, hogy "de nem eléggé kiemelt". Az ő kedvéért viszont nem tarthatunk vezető helyen kétnapos anyagokat, azaz nem tudjuk a több tízezer olvasónk eltérő böngészési szokásaihoz igazítani a lapszerkesztést, belőlünk ugyanis csak egy van, még ha próbálnak is utánozni.

Másik olvasónk pedig a rövid hírek között nem találta azt, amit címlapon keresett - mert nem az ő fejével szerkesztjük a lapot, hanem a sajátunkkal, és mi úgy láttuk jónak az elhelyezését.

Igyekszünk, hogy minden megtalálható legyen, ami fontos, ezért kérjük, nézzenek utána, nem jelent-e meg korábban, nem süllyedt-e már le a szóban forgó hír, használják keresőnket 1-2 kulcsszóval próbálkozva. Ha akkor sem találják, lehet küldeni.

Köszönjük szépen figyelmüket és megértésüket!

A szerkesztőség



Friss hírek az elmúlt 24 órából