Ijesztő hírek érkeztek a Borshoz Szegedről. Egy 40 év körüli, sötétebb bőrű férfi ugyanis napokon keresztül követte a csupán 12 éves Bellát, majd amikor a közelébe került, el akarta rabolni. Többszöri találkozásaiknál az volt a kislány szerencséje, hogy mindig vagy a szülők, vagy a járművezető időben közbe tudott lépni, mielőtt hozzáérhetett volna az elkövető. A rendőrség jelenleg is kutatja a férfit, illetve szemtanúkat keresnek, hogy minél hamarabb elfoghassák a zaklatót - írja a lap.

Bella anyukája, Adrienn nyilatkozott az incidensről és arról, hogy milyen lelki megterheléssel járt gyermekének a férfivel való találkozás.

- Hétfőn még csak követte a lányomat, aki egy osztálytársával tartott hazafele az iskolából. Bella, amikor észrevette, azonnal fel is hívott engem. Én szóltam egy környéken élő szülőnek, és akkor a nevelőapuka kiment a lányokhoz, hogy megvárja, amíg felszállnak a trolibuszra. Ekkor eltűnt a férfi - kezdte beszámolóját Adrienn. Az ijesztő részletek azonban még csak ezután kezdődtek.

Két napig nem hallották hírét sem a zaklatónak, ám csütörtökön, amikor Bella sajnos otthon felejtette a telefonját, megint megjelent a férfi.

- A szülők a villamosig kísérték a lányomat, akkor nem is látták sehol az őt követő férfit. Egyszer csak utazás közben azonban felszállt a járatra, és ott is figyelte a kislányomat. Miután feltűnően pásztázta Bellát, több utas is a védelmére kelt, és kérdezték, hogy ismeri-e ezt a figurát. Nekik is elmesélte a hétfőn történteket és ezért a férfi és ő közé álltak, amikor a pasi elindult felé - árulta el a kétségbeesett anyuka. Hozzátette, hogy ezután fenyegette meg a lányát az elkövető.

- Azt hangoztatta a férfi, hogy el akarja vinni magával a lányomat, mert nincsen pénze. Szerencsére azonban az utasok a sofőr segítségével lezavarták a járműről a férfit, aki még dulakodni is kezdett a járaton. Adrienn elmondta, hogy a lánya később sokkos állapotban szállt le, és amikor hazatért, akkor is nagyon ijedt volt még. Bele sem merünk gondolni, hogy milyen lelki traumaként élhette meg ezt az incidenst Bella.

Adrienn beszámolt róla, hogy a feljelentést megtették, illetve folyik a kamerafelvételek kutatása a férfiről.

Aki március 23-án délután 16 óra után a szegedi 2-es villamoson utazott az állomás felé, és jelen volt a zaklatásnál, azt kérik, hogy jelentkezzen szemtanúként a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőrfőkapitányságon, hogy minél hamarabb elkaphassák a fiatalkorúakat zaklató férfit.