Ugrás a cikkhez
Reklám

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a 33 éves férfival szemben folytatott ügy vizsgálatát bíróság elé állítási javaslattal zárta le.

A zalaegerszegi férfi 2019. szeptember 29-én 0 óra 40 perckor közlekedett Zalaegerszegen, a Hock János úton BMW típusú személygépkocsival, amikor a forgalomellenőrzést végrehajtó rendőrök szabályos jelzésére nem állt meg, hanem Teskánd irányába továbbhajtott. A rendőrök a járművet követni kezdték, és Teskándon, a Petőfi Sándor úton állították meg, amikor annak vezetője a gépkocsiból kiugrott, majd futni kezdett, de a járőrök utolérték. A 33 éves férfivel szemben felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja, ezért további mintavételre előállították.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a gépkocsivezetővel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes ügyészségre.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, az elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti.

(Police)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából