Ugrás a cikkhez
Reklám

Magyar Péter kedd este, a pécsi tüntetése után egy órán át élőben válaszolt a nézők kérdéseire a TikTok-csatornáján. Az élőzős telefon túloldalán lévő stábjától azt az információt kapta, hogy már százezren nézik őket élőben, aztán rájöttek, hogy összetévesztették a lájkok és az élő nézők számát. A telefon kezelője pedig rendszeresen odarakott valamit Magyar fejére, írja a Telex.

Egy kis ízelítő:

Romákról vélemény? Hát ez így elég tág.

Magyar azt mondta, hogy a "romák" a legnagyobb kisebbség, kb. egymillióan lehetnek, és nagyon fontos a "roma" integráció, de a "romák" nem egyformák, sokfajta segítség kell. Szerinte az ő listájukon is van "roma", és neki sok jó tapasztalata volt "romákkal". (Érdemes lenne megkérdezni országjárása során a cigányfertőzött településeken élő híveitől - akár rögzíteni is lehet, ha így jobban esik -, nekik milyen tapasztalataik vannak ezekkel a derék "romákkal", és vajon ők is a magyarokat hibáztatják-e a kialakult helyzetért, mint teszi azt messiásuk a következő mondatában - a szerk.)

A többségi társadalom felelőssége vitathatatlan, a romák ugyanúgy tagjai a magyar történelemnek, akik részt vettek a harcainkban. De fontos, hogy a rendet és a jogszabályokat mindenki betartsa, ebben segítsük egymást.

Azt is világossá tette, hogy a családi pótlékot "nagyon-nagyon" megemelné (hogy a jövőben még több magyarnak - köztük gyermekeinknek - lehessen "jó tapasztalata a romákkal", tesszük hozzá mi).

Magyar ezek után úgy fogalmazott, nemzeti liberális embernek tartja magát.







Azt is megkérdezték tőle, mi a Tisza Párt álláspontja az "LMBTQ-emberekkel" kapcsolatban. Azt válaszolta, a pártnak nincs, csak személyes álláspontja van, "mindenki úgy él, aki szeretne, amíg mást azzal nem bánt". (Ezek szerint az nem számít bántásnak, hogy arra akarják kényszeríteni a normális többséget, hogy kénytelen legyen elviselni az undorító, agresszív devianciájukat, sőt még jó arcot is vágni hozzá, különben jön a homofóbozás és a feljelentgetés a munkahelyen, illetve gyermekeinket is a saját képükre formálnák, így termelve ki az utánpótlást - a szerk.)



A volt feleség is gyűjtötte a jó tapasztalatokat: "Én például szeretem Kis Grófo Mert a nézését meg a járását című számát" - nyilatkozta 2022 áprilisában

Mit mond a cigány (!) szakértő a családipótlék-emelésről?

Forgács István 2022 januárjában közölt cikket a beszédes "Családi pótlék emelése? Köszönjük, nem. Azaz: köszönjük, ne!" címmel.

Ebben egyebek mellett az alábbiakat írja:

A felzárkózáspolitikai tanácsadó úgy látja: "ha valaha volt is ilyen, ma már többségükben ők sem babagyárban gondolkodnak, egyre többen vannak, akik már nem a káróból, hanem a karjukból akarnak megélni. A kétkezi, tisztességes munkájukból."

Jó lenne osztani Forgács István bizakodását, hogy egyre többen vannak ilyenek, de ettől függetlenül: akárhányan is legyenek, erősen valószínűsíthető, hogy az ő fejlődésüket is visszavetné Magyar Péter belbudai távolságból meghozott "nagyon nagy emelése".

Kapcsolódó:

- Szakács Árpád: A lóvá tettek prófétálója - Magyar Péter útjának történelmi tanulságai

- Születőben a magyar Zelenszkij, avagy nálunk is "bármi lehetséges"?





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából